Position: hotel888 > 7 >

hvordan man kan dyb ren ansigt porer

   Facial porer tilstoppet af snavs og olier kan udløse hud pletter . Men der er måder at genskabe din ungdommelige udseende og slippe af med acne som hudorme og whiteheads . Rene porer er nøglen til klare hud , og der er flere måder at dybe rense din hud og bibeholde olie-fri porer . Du kan bruge over -the-counter facial produkter for at opnå rene porer eller bruge hjemme metoder

Du skal bruge: .
Ansigtsmaske
. Cleanser .
Pore strimler .1 .
Anvend en ansigtsmaske . Ansigtsmasker er tykke , ler-lignende creme , der hjælper forbedre cirkulation og trække ud toksiner og slippe af døde hudceller . Køb en ansigtsmaske fra en stof butik eller skønhed levering butik og anvende cremen som anvist til dybe rene porer . Tillad cremen tørre helt og skyl med varmt vand .
2 .
Vask dit ansigt med jævne mellemrum med en dyb renseprodukt . Vask dit ansigt dagligt , enten om morgenen eller nætter , med en dyb facial rensnings at åbne porer og fjerne olie og bakterier , der kan tilstoppe porerne og udløse acne mærker .
3 .

Anvend varme at rengøre porer . Damp fra varmt vand eller en varm klud fremmer svedtendens , så olier og bakterier til at flygte dit ansigtsudtryk porer . Læg en våd varm klud over dit ansigt i fem minutter at åbne dine porer . Lænet over en skål med varmt vand har samme effekt . Skyl dit ansigt efter dampning at fjerne sved og snavs fra overfladen .
4 .
Eksperimenter med pore strimler . Buy dyb rensning pore strips fra et apotek eller apotek og anvende den selvklæbende strimmel til områder af dit ansigt , såsom næsen eller hagen for at tiltrække snavs og olier, som kan tilstoppe porerne . Brug pore strimler som anvist .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------