Position: hotel888 > 7 >

hvordan man kan rapportere stofmisbrug

  Stofmisbrug er en af de mest udbredte sociale problemer i USA . Selv om det er svært at måle, hvor udbredt stofmisbrug er , afslørede i 1996 National Household Survey om stofmisbrug , at der er mere end 13 millioner brugere af illegale stoffer i USA . Stofmisbrug kan medføre en nedgang i fysisk sundhed og langvarig fysiske traumer . Rapportering en person på stofmisbrug kan være en følelsesmæssig opgave, men det er vel værd på kort sigt ubehag at skabe en stofmisbrugerens sikkerheden på lang sigt .
1 .
samle dokumentation om den formodede stofmisbrug . Dette kan omfatte receptpligtig medicin flasker , narkoudstyr eller alkohol flasker . Hvis personen er misbruger receptpligtig medicin , skal du sørge for at notere bevis for overforbrug af receptpligtige , såsom dato og mængden af de anvendte piller . Dette vil hjælpe dig støtte din sag , når du underrette myndighederne.
2 .
Ring til det lokale politi afdeling . Bed om at tale med nogen, der har erfaring med narkotikarelaterede lovovertrædelser. Forklare detaljerne og sværhedsgraden af stofmisbrug . Afhængigt af de oplysninger , du giver , vil myndighederne tilbyde løsninger, fra intervention til afvænning i fængsel , og guide dig gennem de mulige juridiske konsekvenser for den enkelte .

3 .
Ring til politiet til at hjælpe dig konfrontere den enkelte med problemet . Vær opmærksom på , hvorvidt den enkelte i øjeblikket overtræder loven , da den officer kan være nødvendigt at anholde den enkelte . Hvis en øjeblikkelig anholdelse ikke er nødvendig, kan den officer ønsker blot at opfordre den enkelte til at indgå en rehabilitering facilitet . Rådgivning er en anden mulighed , hvis den enkelte er villig . Hvis der ikke er nogen anden måde at nå den enkelte , kalder myndighederne at arrestere den enkelte og få din dokumentation klar kan være den eneste mulighed .

gode råd og advarsler


 • Du må ikke skjule beviser for stofmisbrug fra retshåndhævelse. Skjule ulovlige stoffer er en felony i de fleste jurisdiktioner .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------