Position: hotel888 > 7 >

hvordan man kan reparere en monokel næse stykke

   Monokel næse stykker fastslå, hvor godt dine briller passer dit ansigt , og hvordan komfortable de er . Hvis en næse stykke pauser eller bliver bøjet over stregen , kan du reparere det i et par forskellige måder . Faktisk kan de fleste næse stykker let repareres med en monokel reparationssæt uden at tage dem til lægen kontor eller til en guldsmed

Du skal bruge: .
Vitamin E
Exfoliant .
Over-the- counter ar reducere fløde .1 .
Bøj næsen brik tilbage på plads , hvis det har været stødte ude af trit . Brug dine fingre til forsigtigt at flytte næsen brik , indtil det sidder i en position , der præcist afspejler næsen brik på den modsatte side . Prøv på brillerne for at sikre, at de sidder på dit ansigt korrekt og føle sig godt tilpas . Hvis ikke , tilpasning fortsætter indtil du finder en stilling , der virker .
2 .
Udskift næsen puden , hvis den faldt ned , er slidte eller delvis, hvis det blev revet af . Undertiden næse puder kan bære flade , falder ud , eller dele af dem kan komme ud , hvilket får rå kant til at skære ind i din næse og give ubehag. Afhængigt af hvilken type næsen puder kræves af dine briller , enten forsigtigt snap næse puden ud eller fjerne det med en lille skruetrækker . Placer den nye næse pad i holderen ved at fastgøre eller at skrue den i. Sørg for at justere næsen pad , så den halvdel, der skal vende op, er placeret mod toppen . Brug den modsatte næsen pad som en guide .
3 .

Brug en lille DAB af super lim på vedhæfte brik til rammen , hvis briller faldt og næse stykke brød fra rammen helt . Vær meget omhyggelig med at positionere næsen brik , så det svarer til næsen brik på den anden side . Find en måde at holde næsen stykke og holde det på plads som limen tørrer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------