Position: hotel888 > 7 >

hvordan man kan revidere & sammenligne snorken talerør

   En snorken mundstykket positioner din bløde gane og tunge til at holde dem fra at begrænse luftstrøm , ifølge MayoClinic. com . Ved at holde luftvejene åbne , forhindrer mundstykket den bløde gane og tunge fra vibrerende , hvilket er , hvad der forårsager den snorken lyd . MayoClinic. com hedder det, at livsstilsændringer kan forsøges , før du bruger anti-snorke udstyr såsom snorken talerør . Ændringer i livsstil omfatter ikke drikke alkohol før sengetid , tabe sig og ændre din søvn position .
1 .
Mål størrelsen på din mund . Åbn munden bred foran et spejl at observere formen på din kæbe . Sammenlign dine observationer til rådighed snorken talerør for at sikre et godt match til din mund . Begræns dit valg til dem , der passer til din mund .
2 .
Læs oplysningerne på kassen af snorken mundstykket til at bestemme liv mundstykket . Nogle holder længere end andre , afhængigt af det anvendte materiale. Beregningen af omkostningerne til at erstatte mundstykket på regelmæssig basis for at sikre , at du har råd til det . Vælg fra snorken talerør , som du har råd til .

3 .
øje med bivirkninger efter et par dages brug . Det tager flere dage for dig at vænne sig til fornemmelsen af produktet i munden . Hvis du fortsat oplever overdreven kæbe og ansigt smerte, fit er mest sandsynligt forkert . Hvis det passer er forkert , kan du prøve at re-fit stykket eller prøve en anden et andet mærke .
4 .
Bestem komfort niveau af mundstykket . Du skal være i stand til at sove trygt hele natten uden for meget ubehag . Stick med mundstykket , som du har råd til og lader dig sove igennem om natten noget komfortabelt uden negative bivirkninger , såsom overdreven kæbesmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------