Position: hotel888 > 7 >

hvordan man kan støtte epilepsi uddannelse

   I henhold til Epilepsi Foundation of America ( EFA ) , mere end 3 millioner amerikanere i øjeblikket er diagnosticeret med epilepsi . Men myter om sygdommen stadig er stor udbredelse . Hvis nogen du elsker har epilepsi , er der en række ting , du kan gøre for at øge bevidstheden og støtte epilepsi uddannelse

donere penge


Den ALE, det nationale frivillige sammenslutning for epilepsi bevidsthed og støtte , accepterer og bruger penge gaver, som ikke blot for uddannelse , men til forskning og fortalervirksomhed så godt. Derudover kan du se søge online for en lokal afdeling af Epilepsi instituttets

Fortæl dine venner


Epilepsy. com tilbyder artikler om alle aspekter af beslaglæggelser og epilepsi førstehjælp . Du kan uddanne dine venner og familie om epilepsi ved at undervise dem begreber du lære fra webstedet , e-maile dine venner artikler eller udstationering beskrivelser med links til artikler fra en blog .

frivillige


Besøg det nærmeste Epilepsi instituttet til dit hjem og spørge, om du kan gøre noget for at hjælpe . Fundamenter afhænger af frivillige til at pakke mailing materialer , uddele flyers og give personalet støtte på forskellige pædagogiske arrangementer året rundt . Hvis du ikke bor i nærheden af en fond , kalder en forholdsvis tæt til dig og spørge, om de kan mail dig løbesedler . Hånd dem ud i dit område .

Skriv din School District

Send et brev til skoledistrikt i dit område om behovet for epilepsi bevidsthed og uddannelse. Tilskynde skoledistrikt at bringe i en specialist . Mange fonde , såsom Epilepsi Foundation of Idaho , vil sende et specialister til skoledistrikter for at undervise elever og lærere om epilepsi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------