Position: hotel888 > 7 >

infusionssæt instruktioner

  Insulinpumper levere en langsom , konstant tilførsel af hurtigtvirkende insulin via et rør og nål konfiguration kaldes en infusion sæt. Diabetikere på insulin pumpebehandling skal erstatte denne infusionssæt mindst én gang eller to gange om ugen . De fleste insulin pumpeproducenter også gøre infusionssæt , der arbejder med deres pumper , og de ser alle lidt forskellige . Men , der er knyttet , priming og indsætter et infusionssæt følger stort set den samme fremgangsmåde , uanset hvis pumpe du bruger

Du skal bruge: .
Sæbe og vand .
Insulinpumpe .
Pumpe reservoir lastet med insulin .
Infusionssæt .

Spritserviet .
Needle injektor ( ekstraudstyr) .
Små securement dressing ( e.
g.
 Tegaderm ) , valgfrit.


1 .
Vask dine hænder med sæbe og vand .
2 .
Aftør området spot på din krop , hvor du vil indsætte nålen ( normalt i den nedre mave -området ) med en alkohol prep pad .

3 .
Fjern nålehætte fra reservoiret og skru gevind hætten på en ende af infusionssættet på den åbne ende af reservoiret .
4 .
Sæt pumpen i priming tilstand, og prime infusionssættet indtil en dråbe eller to af insulin på spidsen af nålen på infusionssættet . Sørg for, at ingen luft er tilbage i infusionssættet slange .
5 .
Fjern belægningen fra limen plasteret rundt infusionssættet nålen .
6 .

Fjern beskyttelseshætten fra infusionssættet nålen .
7 .
Sæt nålen lige ind i din krop , holder huden på infusionsstedet stramt med to fingre i din frie hånd som du gør det . Du kan manuelt indsætte nålen eller bruge en fjederbelastet nål injektor .
8 .
Gnid omkring selvklæbende plaster for at sikre, at det sikrer fast til din hud .
9 .
Påfør en securement dressing over infusionsstedet , hvis du ønsker det.

gode råd og advarsler


 • Hvis du ser nogen luftbobler i slangen , skal du trykke det let at sørge for de op til nålen af infusionssættet . Derefter prime med en smule mere insulin for at tvinge luften ud .
 • Hvis du er sarte over nåle , ved hjælp af en nål injector kan være meget nyttig . Det gør at placere nålen meget hurtige , og ofte mindre smertefuld
 • infusionssæt også kommer med plastikhætten . Hvis du har brug for at frigøre slangen midlertidigt fra infusionsstedet , kan du tager fat i midterste del af websted og skrue og komprimere den til at fjerne det . Derefter erstatter den med plastik hætte , indtil du er klar til at udskifte slangen .
 • Disse er generelle anvisninger . Der henvises til indsættelsen instruktioner , der fulgte med infusionssæt at være sikker på korrekt anvendelse .
 • Hvis man ikke ordentligt følge producentens anvisninger for indsættelse kan føre til forkert levering af insulin og /eller infektion på indsættelsesstedet .
 • Vaske hænder og forberedende arbejder med alkohol er vigtige for at hjælpe til at undgå infektion på indsættelsesstedet .
 • Tjek blodsukkeret ca en time efter indsættelse af et nyt infusionssæt . Hvis dit blodsukker stiger for hurtigt , kunne det være en tegn på, at Deres infusion nålen ikke er korrekt placeret .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------