Position: hotel888 > 7 >

kontaktlinse recept love

  

Du skal bruge:
vitamin E.
Exfoliant .
Over-the- counter ar reducere fløde .

Kontakter linser er nyttige for vision korrektion , eller for blot at ændre dit udseende med farvede øjne . De betragtes som medicinsk udstyr, dog , og få dem er reguleret ved lov . Du bør være opmærksom på disse love , før du kan se dine optometrist til din første montering .

Prescription kopier


Din optiker skal give dig en kopi af din recept efter din montering . Dette er påkrævet ved lov , og giver dig mulighed for at shoppe rundt efter netop din linse . Får den bedste pris for dine kontaktpersoner er ikke en del af loven , men er en fordel at have din recept , mens shopping .

Validering din recept


Ligegyldigt hvor du bestiller dine kontaktpersoner fra , dit øje bil faglige kræves for at bekræfte din recept hver gang din ordre. Dette sikrer, at din recept stadig er korrekt og gyldig for hvert sæt af linser du køber .

fraskrivelse ansvar


En ting din ordinerende er ikke tilladt at gøre , er ethvert ansvar . De er ansvarlige for rigtigheden af recept de giver dig . Kontaktlinser er en medicinsk udstyr , der svarer til receptpligtig medicin , og øjenundersøgelser skal være så nøjagtige som muligt for at beskytte dit syn . Dette sikrer, at din ordinerende gør sit bedste , uden at påberåbe sig sin faglige integritet , for at beskytte dig .

Andre forbud

Loven forbyder din optiker at gøre visse andre ting . Han kan ikke tvinge dig til at købe kontakter d¨¦r. Han kan ikke gøre dig underskrive en dispensation eller frigivelse med henblik på at få din recept , og han kan ikke gøre dig betale ekstra gebyrer ud over udgifter til undersøgelsen , montering og evaluering .

Love for sælgere

Love for kontakt sælgerne går hånd i hånd med love for ordinerende læger . Sælgeren er forpligtet til at kontakte din øjenlæge for at kontrollere recepten , før hun afslutter salget . Hvis hun ikke kan bekræfte din recept , kan hun ikke sælge dig kontakter . Hun er også forpligtet til at føre fortegnelser over salg for tre år .

Kosmetiske linser

Du behøver ikke at have synskorrektion for at ændre farven på dine øjne . Du behøver kun farvet eller kosmetiske linser og en recept for at få dem . Dette er fordi alle kontaktlinser betragtes recept poster ved lov . De kan være farlige hvis de bruges forkert , og høre en professionel lærer dig, hvad du skal gøre for at beskytte dine øjne . Recepter , der ikke korrekt vision kaldes " plano " og behandles ligesom andre recepter ved lov .

Prescription udløbet

forskrifter for kontaktlinser udløber ligesom medicin scripts gør . Dine øjne og vision kan ændre , og det sikrer, at dine kontakter holde op . Loven kræver recepter at være gyldige i mindst et år , selvom du optiker kan gøre dem holder længere , hvis de ikke behøver at se dig oftere . Disse eksamener kigge efter synsændringer og tegn på problemer til at holde dine øjne sunde , som en fysisk for dine øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------