Position: hotel888 > 7 >

oplysninger om protetiske øjne

   Nogle gange , skade eller sygdom hos et øje resulterer i kirurgi og fjernelse af øjet . Ofte i disse tilfælde , vil patienten blive udstyret med en protese øje . Den kunstige øjne giver ansigts symmetri og øger selvtillid

Funktion


En kunstig øje er en medicinsk udstyr . Øjensygdom , såsom grøn stær og diabetes eller skade på øjet kan nødvendiggøre kirurgisk fjerne en del af alle øjet . Kirurgi indebærer en optisk implantat , som bevarer størrelse og form i øjet , og øjet proteser , som giver en symmetrisk kamp for det naturlige øje .

Care


Mild sæbe og vand renser kunstige øjne forsigtigt . Opløsningsmidler, skrappe rengøringsmidler og alkohol anbefales ikke . Skyl protesen fri for alle sæberester .

Overvejelser


Smøremiddel på den kunstige øjne letter ubehag og reducerer udledning i det omgivende øjenvæv .Har en ekstra kunstig øje i tilfælde den oprindelige bliver tabt eller beskadiget . En sugekop faciliteter til fjerne og indsættelse af en protese øje uden at skulle håndtere enheden direkte . Undgå at komme makeup ind i øjet eller på protetiske øjet . Dette reducerer risikoen for øjenirritation og infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------