Position: hotel888 > 7 >

pollen kur

   En allergi refererer til kroppens immunsystem reaktion på et uskadeligt stof , der kaldes et allergen . Pollen er en fælles allergen . Selv om der ikke er nogen kur mod pollenallergi , kan du tage skridt til at forebygge og behandle din allergi

Undgå Weed Pollen


Ragweed , bynke og andre ukrudt producerer pollen fra august til september ( på den nordlige halvkugle ) . Undgå ukrudt pollen ved at blive inde i morgen og holde vinduer lukkede .

Undgå Tree Pollen


Træer i den nordlige halvkugle frigivelse pollen fra januar til juni , afhængig af beliggenhed. Elm , Hickory , valnød , oliven og plataner ofte forårsage allergi. Undgå træ allergi ved at holde inde løbet af morgenen og ikke hænge tøj til tørre udendørs . Hold desuden vinduer skal være lukket .

Undgå græspollen


Bermuda græs , Engrapgræs og andre sorter af græs ofte forårsage allergi. Undgå græspollen , ved at holde græs forkortet , og som har en anden klipper din plæne , hvis det er muligt . Bære en maske , hvis du har brug for at klippe plænen .

Allergi Medicin

Allergi medicin omfatter kortikosteroider , som blokerer allergiske reaktioner . Kortikosteroider kræver normalt en recept . Antihistaminer blokere kemikalier, der frigives i løbet af allergiske reaktioner . Antihistaminer findes over-the-counter og ved recept . Dekongestanter , normalt tilgængelige over -the-counter , aflaste .

Immunterapi

Immunterapi udgør en mulighed for patienter, der er mislykket med unddragelse strategier og medicin . Immunterapi indebærer modtager allergi skud i flere år for at desensitize din krop for allergener .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------