Position: hotel888 > 7 >

spaltelampe teknikker

   Optometrister bruge en spaltelampe at undersøge forskellige strukturer i øjet . Spalten Lampen er sammensat af en høj intensitet lys og en kikkert mikroskop . Mikroskopet giver mulighed for forstørrelse fra seks til 40 gange og lyskilden kan justeres . Kobling det oplyste stråle med mikroskop fokuserer på et enkelt punkt , selv om afkobling er nogle gange at foretrække . Den spaltelampe Eksamen kan opdage problemer med øjnene , herunder skader på hornhinden , grå stær og nethindeløsning .

Direkte eller Focal Illumination


For at se strukturer på forsiden af øjet , dette er den mest almindelige teknik . Fokus belysning gennem spalten og øge forstørrelsen til det maksimale for at se detaljerede områder af interesse .

indirekte belysning


Når en funktion har været placeret ved direkte belysning , afkoble bjælken og flytte den til side . Strukturer ud belyst patch spreder lys og er lettere at se uden blænding . Se cornea nerver og uklarhed med denne teknik .

Retro Illumination


En anden form for indirekte belysning , afspejler retro belysning lys ud for iris eller nethinde tillade mikroskop til at studere linse eller hornhinde i det reflekterede lys .

Diffuse Illumination

En diffuser er forpligtet til at blødgøre lyset af den lysende systemet . Åbn spalten helt og sæt forstørrelse til seks gange for at muliggøre en stort synsfelt . Denne teknik er god til generel observation af øjet og tilbehør strukturer såsom øjenlåg og tåre kanaler .

Specular Refleksion

En monokulare teknik , der afspejler belysning fra spalten i et spejl vinkel , denne metode gør det muligt lys til at blive reflekteret fra forsiden eller bagsiden hornhindens overflade . Brug spejlreflektioner at undersøge epitelet , endotel , tårefilmen og krystallinske linse .

sklerotisk Scatter

Brug en smal spalte til reflekterer lyset internt i hornhinden . Lyset er spredt af sclera , eller hvide i øjet , så fremmedlegemer i øjet at være synlige.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------