Position: hotel888 > 7 >

stressekkokardiografi protokol

   Stress ekkokardiografi er den første linje test for patienter med mistanke om alle typer af hjertesygdomme . Denne test er ikke blot for at bekræfte diagnosen , men også at udelukke muligheden for hjertesygdomme . De fleste hospitaler og læger følger samme protokol for stress ekkokardiografi test

Pre-Test


Patienten bør planen for 1-2 timer for hele besøget . Ved begyndelsen af testen , vil en sygeplejerske tage hans blodtryk både siddende og stående . Han bliver nødt til at klæde fra taljen op og ligge på et bord til en hvile ekkokardiografi af hjertet , der skal udføres . Dette vil give lægen en 2- D , real -time billede af hjertet til at kontrollere, om eventuelle afvigelser . Sygeplejersken vil derefter gælde de 12 føre EKG sensorer til hans bryst , som vil blive på i resten af testen.

Test


Patienten vil gå på et løbebånd eller ride en stationær cykel til at løfte puls . Mængden af motion og maksimal hjertefrekvens er bestemt af alder og køn . Blodtryk vil blive overvåget på alle tidspunkter af lægen . Når patientens puls er forhøjet , eller hvis hun begynder at opleve ubehag , vil hun lægge ned på ultralyd bordet for en anden ekkokardiografi .

Konklusion


Lægen sammenligner de hvilende og post motion ultralyd billeder og EKG at se, om der er nogen ændringer i hjertemusklen funktion . På dette tidspunkt , vil han drøfte eventuelle yderligere behandling eller medicin der er behov for .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------