Position: hotel888 > 7 >

tegn på en gammel rotator cuff tåre

  

Du skal bruge:
vitamin E.
Exfoliant .
Over-the- counter ar reducere fløde .

Den rotator cuff består af fire muskler og flere sener i skulderen området . De dækker humerus knoglen og lad armen til at rotere . En rotator cuff tåre opstår , når en af de muskler er såret , enten i en traumatisk begivenhed eller som følge af slid og ælde over tid , hvilket sandsynligvis skyldes aldring . Tegn på en gammel rotator cuff rive indeholde en kedelig smerte over lang tid i skulderen , manglen på bevægelse og svaghed i skulderen .

Smerter


Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons , smerte er et tegn på en gammel rotator cuff tåre . Smerten af en gammel rive , er forskellig fra en engangs- traumatisk begivenhed , der producerer en akut smerte . Den gamle rive producerer en kedelig smerte , som øges gradvist over tid . Den person er generelt uvidende om, at det er en rotator cuff tåre indtil diagnosticeret af en læge .

Manglende Motion


Når en person har problemer med at bevæge sin skulder i en normal måde , det er et tegn på en gammel rive . Mayo Clinic forklarer symptom som en mangel på bevægelse i skulderen. Dette kunne indebære ikke er i stand til at rejse en Arm så højt som normalt eller er ude af stand til at forlænge armen i alle retninger . Denne mangel på bevægelse er ledsaget af en kedelig smerte . Med en gammel rive , denne mangel på bevægelse udvikler sig over tid .

Svaghed


Et andet tegn er svaghed i skulderen . The American Academy of Orthopaedic Surgeons beskriver dette som manglende evne til at bruge armen i en normal måde , såsom picking up eller løfte ting eller andre aktiviteter, der kræver en stærk skulder . Denne svaghed kan være ledsaget af en knitrende lyd, når skulderen bliver brugt . Igen , går denne svaghed ikke ske på én gang som i en traumatisk rotator cuff tåre . Det skrider frem, indtil det når det punkt, hvor det tyder på en gammel rive .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------