Position: hotel888 > 7 >

tillæg for serotonin

   Serotonin er et vigtigt stof i vores hjerne , der påvirker vores humør . Personer med for lidt serotonin lider af depression og andre problemer . Mange mennesker , der er diagnosticeret med depression ende med at tage en recept serotonin booster , såsom Prozac eller Zoloft . For patienter , der ønsker at forsøge at øge deres serotonin uden recept , kan der være kosttilskud, som kan hjælpe .

Omega 3 fedtsyrer


Omega 3 fedtsyrer er afgørende for en sund hjernefunktion . De øge overførslen af nerveimpulser . Serotonin er en neurotransmitter , og er stadig mere effektive med den overordnede forbedring af hjernens funktion . Omega 3 's findes i fisk , hørfrøolie og primula olie , og forbruge mindst en portion hver dag er gavnligt .

St. John 's Wort


Det er en urt , der har været brugt i århundreder som en stemning forstærker . Den efterligner serotonin ved at forbedre funktionen og effektiviteten af neurotransmittere , og øger også styrken af nerve signaler. Selv om det ikke øge produktionen af serotonin , ved at øge neurotransmission det forbedrer den overordnede hjernens funktion, som kan bidrage til produktionen af serotonin

samme


S-adenosylmethionine-. også kaldet samme-er en aminosyre , der dannes , når methionin og ATP ( adenosin trifosfat ) kombinere . Arbejde i kombination med andre aminosyrer og B -vitaminer , kan SAMe forbedre hjernens funktion , hvilket igen øger effektiviteten af serotonin , der produceres naturligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------