Position: hotel888 > 7 >

typer af udslæt salve

   En udslæt kan bageste sit grimme hoved til enhver tid for en række forskellige årsager . Når huden bliver rød , kløende og betændte , kan det medføre ubehag og direkte elendighed i de ramte enkelte . Apotekerne sælger en svimlende bred vifte af udslæt salve , men nogle gange en person føler overvældet over at skulle vælge, hvad han mener , kan hjælpe de fleste.

zinkoxid


Zinkoxid har en fremtrædende plads i mange ble udslæt formler og er en almindelig ingrediens i hud relief -produkter. Anvendes til behandling af udslæt , forbrændinger og andre hudirritationer , zinkoxid virker som en klæbrig hud barriere , som beskytter huden mod eksterne irriterende og overdreven fugt . Denne form for udslæt behandling kan findes på dit lokale apotek og fås i salver , cremer , pudder og mere .

Aloe Vera


Udvundet fra stængler af aloe vera planter , aloe vera cremer og salver kan lindre forbrændinger , udslæt og andre hudirritationer . Disse salver kan fremskynde heling af hud sår og irritationer og mindske smerter forbundet med disse skader . Aloe vera kan endda findes i mange fødevarer . Sjældent , nogle mennesker har allergi over for aloe , så vær forsigtig, når der vælges et udslæt salve .

Vitamin A og D


Salver lavet med vitamin A og D er blevet mere udbredt blandt hududslæt behandlinger . Salver oprettet med disse ingredienser skaber en barriere til at beskytte huden , hvilket gør det muligt at helbrede . Anbefales til brug sammen med udslæt , chaffed hud og andre betingelser , vitamin A og D salver er generelt meget sikker og interagere med få medicin .

Hydrocortison

En anti-inflammatoriske produkt , hydrocortison har kun en lav-drevne dosering af medicin . Dette gør det sikkert for over -the-counter salg og selvforvaltning uden læge opsyn . Hydrokortison vil blokere immunforsvarets reaktion på et allergen og hjælpe med at lindre udslæt og kløe i forbindelse med betændte eller revnet hud . En patient kan købe det i salver , cremer , geléer , cremer og meget mere.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------