Position: sygdoms > 7 >

Hvordan markedsfører jeg sondeernæring ?

   Sondeernæring er en måde at give personer med vand , mineraler , næringsstoffer og medicin , når de ikke kan spise på egen hånd. Sygdomme såsom kræft eller forhold såsom koma kan berettige denne type fodring . Selv om det er undertiden vanskeligt at vurdere, hvilken type sondeernæring er bedst , generel fremme af sondeernæring er vigtig , da sondeernæring kan og gør redde liv . Du vil være bedre i stand til at fremme sondeernæring , hvis du er bevidst om fordelene herved , tekniske aspekter og stor ressource organisationer .
1 .
Liste fordelene ved sondeernæring klart i skriftlige og mundtlige former , når man diskuterer ernæringssonde muligheder . Den mest åbenlyse fordel er forlænget levetid , men andre fordele kan nævnes øget komfort for patienten , den symbolske repræsentation af pleje og evnen til at fodre patienten hurtigt uden frygt for kvælning . Andre fordele omfatter evnen til at bekæmpe andre sygdomme , fordi de næringsstoffer , vand og mineraler , som røret positivt kan påvirke immunsystemet .
2 .
henvise patienter og deres venner og familiemedlemmer for organisationer som American Society for Parenteral og enteral ernæring ( ASPEN ) og Oley Foundation . Disse organisationer arbejder for at give oplysninger om sondeernæring , især med hensyn til sondeernæring sikkerhed . Fordi du kan nævne andre faglige organisationer , vil du være mere troværdig og pålidelig , når der gives dit argument for ernæringssonde . Henvisninger også sprede budskabet om disse værd organisationer .

3 .
Giv klare statistikker om fordelene ved sondeernæring . For eksempel kan du forklare , at antallet af mennesker, der udvikler komplikationer er lavere end antallet af mennesker, der ikke gør det, hvis de nuværende data understøtter dette punkt . Du kan påpege positive ændringer i vitale eller rapporter for livskvalitet så godt. Vær så specifik som muligt .
4 .
Giv patienterne og deres familier og venner informative brochurer eller foldere , der forklarer præcist, hvad sondeernæring er , og hvad der er involveret . Nogle mennesker kan være bange for at få en sonde , fordi de ikke ved, hvordan røret virker , eller hvordan det vil fysisk påvirke dem og deres kære . De kan være mere modtagelig over for røret , hvis de har en reference , der besvarer deres spørgsmål.
5 .

Host gratis undervisning og seminarer om emnet sondeernæring . Reklamere og holde de klasser og seminarer på klinikker og hospitaler, der har gennemgået dit indhold og er villige til at være vært dig .
6 .
Start en hjemmeside , der giver sondeernæring oplysninger . Dette kan potentielt få dine data ud til hele verden . Give videnskabelig forskning og nyheder links relateret til sondeernæring samt være vært for en chat-forum , hvor folk kan interagere for information og støtte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------