Position: sygdoms > 7 >

astma & mangel på ilt

   Astma refererer til en respiratorisk tilstand, hvor lungerne ikke får alle de nødvendige luft på alle tidspunkter. Når mennesker med astma oplever symptomer , åndenød og trykken for brystet , er almindelige. Når disse symptomer bliver mere alvorlige , kan det resultere i tab af ilt

astmaanfald


Behandling for astma varierer fra piller til inhalatorer . Disse lægemidler typisk forhindre symptomerne i at ekspandere til en fuld-blæst angreb , men til tider det er ikke nok . Når en astmatiker oplevelser mere alvorlige symptomer eller har ikke adgang til redning medicin , kan en fuld-blæst astmaanfald forekomme .

alvorlige anfald


Astmaanfald forringe adgangen til en lufttilførsel , at den pågældende person oplever åndenød . Den YourLungHealth. org hjemmeside hedder , at manglen på ilt under svære astmaanfald kan forårsage en person til at blive blå og gøre den person ude af stand til at tale .

Resultater


Når tabet af ilt sker i et sådant omfang i løbet af en astma angreb , er øjeblikkelig medicinsk indgriben påkrævet, eller at personen kan dø . Sundhed centrale hjemmeside hedder , at næsten alle astma-relaterede dødsfald henføres til tab af ilt som følge af en svær astma anfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------