Position: sygdoms > 7 >

hvad er den rolle, fibrin ?

   Fibrin er en hård , uopløselig protein molekyle , der er produceret af den menneskelige krop som reaktion på blødning . Den består af lange , fiber kæder og er hovedansvarlig for blodpropper

blodpropper


Fibrin dannes ved indvirkning af trombin , et enzym eller biologiske katalysator på fibrinogen , en opløselig protein, der findes i leveren og den flydende del af blodet ( plasma ) . Lang fibrin molekyler slynger sig om hinanden , at fældefangst blodlegemer ( blodplader ) , og massen hærder danner en blodprop .

Nervous System


Ifølge forskning ved Institut for Farmakologi ved University of California , der er eksperimentelle beviser , at fibrin regulerer inflammatoriske og regenerative respons af celler i patienter, der lider af degenerative sygdomme som multipel sklerose og Alzheimers sygdom .

Overskydende Fibrin


Overskydende fibrin kan hindre den frie bevægelighed af røde blodlegemer , hvilket betyder, at væv sultet af ilt og hjertet skal arbejde hårdere for at pumpe blod rundt i kroppen . Overskydende fibrin kan føre til kronisk træthed , højt blodtryk , hjerteanfald og slagtilfælde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------