Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan depuff øjne efter gråd

  Efter gråd , oplever de fleste mennesker hævelse og hævelser af øjnene , der er forårsaget af kroppens reaktion på stærke følelser . Hævede øjne er ofte smertefulde og let irriteret . Ønsket om at reducere hævelser er ikke ualmindeligt , og er let fast ved hjælp af enkle hjem retsmidler

Du skal bruge: .
vand
kølet skeer eller køleelementer .
make- up .1 .
Efter gråd , drik et glas vand for at sikre, at du ikke er dehydreret . Dehydrering får kroppen til at holde vand , hvilket kan øge mængden af hævelse omkring øjnene . Drikke nok vand har andre sundhedsmæssige fordele så godt, som hjælper kroppen skylle toksiner fra systemet og bære næringsstoffer til dine celler , rapporter Mayo Clinic .
to .
Skyl øjnene med koldt vand for at fjerne overskydende tårer . Sted kølet skeer eller agurkeskiver over øjnene og holde dem dér, indtil de ikke længere er kolde . Isposer pakket i et håndklæde er også en god måde at afkøle øjnene uden at beskadige huden . Cool temperaturer reducerer hævelse og skabe en beroligende virkning på irriteret hud .
3 .

Anvend make- up omkring øjnene forsigtigt , og sørg for at undgå at få nogen i øjnene eller på øjenlågene . Mens make- up er ikke designet til at reducere hævelse af øjnene , det skjuler eventuelle tiloversblevne rødme omkring øjnene .

gode råd og advarsler


 • Hvil øjnene efter gråd hjælper med at reducere hævelse og hævelser .
 • Fjern koldt omslag , hvis det irriterer din hud .
 • aldrig anvende en ispose på huden uden noget der dækker det , fordi det kan føre til følelsesløshed og hud skader .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------