Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan forbedre selvværd hos kvinder

   Kvinder kamp med selvværd spørgsmål hver dag . Med medierne og opfattelsen af en ideel skønhed er så stærkt indflydelsesrig på dagens kvinder, tanken om at have unikke skønhed er ikke ofte rost og tillid er ofte kompromitteret , når en person sammenligner sig selv til en anden . Selvværd er en kraftfuld psykologisk makeup , at den enkelte skal komme til at forstå og værdsætte , ellers ser en person har på sig selv , ikke kun påvirke hende , men også hendes familie , venner og generelle sundhed .
1 .
Opnå et positivt livssyn om dig selv . For en uge mødes med dig selv i spejlet og med tillid , taler om din indre skønhed og tale positivitet om dig selv . Dette omfatter træk og egenskaber , der gør du føler dig smuk , stærk og selvsikker. Nedskriver disse bekræftelser og holde dette diagram , hvor du ofte finde dig selv at tænke negativt . Når du taler disse bekræftelser , taler du dem i eksistens og i dig selv . Elisabeth Kubler-Ross , psykiater og forfatter siger det poetisk , " Folk er som mosaikvinduer : De funkler og glans , når solen er ude , men når mørket sætter ind , er deres sande skønhed afslørede kun, hvis der er lys indefra . "
2 .
Vær ærlig overfor dig selv , hvem du er , og hvad der gør dig unik . Overvej om du ser dig selv som værdifuldt , og hvordan det fysiske udseende påvirker dine synspunkter . Dette citat fra model Kim Stoltz taler om ærlighed , " For mig , ægte skønhed betyder at være ærlig , har en sikker udtalelse . . . og blive præcis hvem du er , uanset andre domme . " Hold en dagbog med en ærlig følelser , du har om dig selv , negativ og positiv. For de negative , så spørg dig selv spørgsmålet , hvorfor du har dette synspunkt , og hvad du kan gøre for at forstå dig selv og opbygge tillid . Til den positive , fremhæve disse punkter og gøre et notat om, hvorfor disse positive gøre dig unik , smuk og stærk .

3 .
være fagligt fotograferet . Det er godt at undertiden tænke udenfor din komfort niveau , og blive inspireret på nye måder . Tag et kig på fotografens arbejde og porteføljer . Vælge en fotograf , der har en stil der ligner dine præferencer . Blive fotograferet professionelt er en stor oplevelse for at øge din positivitet , tillid og selvværd i dig selv . Nogle fotografer kan have en makeup artist og stylist på personale . Se din session som en fornyelse af dit selvværd og en fejring af dine unikke skønhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------