Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan passere Farnsworth d -15 , hvis du er farveblind

   Personer, der lider med farveblindhed har enten en delvis eller fuldstændig manglende evne til at skelne en farve fra en anden farve . For eksempel , hvis du har denne lidelse , også kendt som farveblindhed , kan du se blå og grøn , men du kan ikke være i stand til at fortælle forskellen mellem disse to farver . Et af de mest anvendte tests for at finde ud af sværhedsgraden af din farveblindhed kaldes Farnsworth D -15
1 .
Tag eksamen med trykte kort og ikke via en computerskærm . En computerskærm viser forskellige farver med forskellige niveauer af lysstyrke og klarhed .
2 .
Kig på tallene på din test fra omkring 2,5 meter væk . Hvis man ser på prikkerne på din eksamen fra en kortere afstand , og dette kan sky din opfattelse og få prikker for at se mindre klart

3
Brug den bedste belysning til din test. . Tag din test i løbet af dagtimerne . Hvis man ser på prikkerne på din eksamen i et dårligt lys indstilling , kan dette hæmme din evne til at se de farver , du ser .
4 .
Stå i en god position . Position din krop på en sådan måde, at dine øjne kan se midten af cirklen af prikker . Du er nødt til at stå lige bag kredsen af prikker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------