Position: sygdoms > 7 >

instruktioner for et bækken

   Bækkener er designet til brug af hospitalets patienter eller andre personer, som ikke kan komme ud af sengen på grund af forskellige forhold . Fordi mennesker, der skal bruge bækkener har ofte et begrænset udvalg af bevægelse , de ofte kræver støtte fra en sundhedsplejerske , en ven eller familiemedlem . Når vi hjælper andre bruge et bækken , er det vigtigt at være følsomme over for den person, behov og beskæftige sig med den person ret til privatlivets fred . Vær sikker på at bruge ordentlig sanitet teknikker til at holde dig selv og patienten fri for sygdomme .

Du skal bruge:
Medical tape
. Skinne .
Wrist wrap .1 .
Luk døre og dækker vinduerne til at give patienten lidt privatliv .
2 .
Place en vandtæt pad under balder af patienten , der skal bruge bækken . Dette vil holde sengetøj tørt og unsoiled . Patienten kan have behov for at være tændt på hans side eller løftet op , hvis han ikke er i stand til at bevæge sig på egen hånd .
3 .

Flyt patientens hospitalet kjole eller pyjamas bund af vejen .
4 .
Drys baby pulver på kanten af sengen pan bassinet for at gøre det lettere at skubbe bækkenet under patienten.
5 .
Vask dine hænder med håndsæbe og lagt på engangshandsker .

6 .
Support nederst på bagsiden af patienten med den ene hånd Og samtidig sætte den buede kant bækken under patienten med den anden hånd .
7 .
Lad patienten i privatlivets fred i et par minutter, hvis anmodet om at gøre det . Efterlad ikke en person alene , der er svag eller alvorligt tilskadekomne .
8 .
Bed patienten om at hæve op, hvis de er i stand til , så du kan skubbe bækken tilbage væk under dem . Ellers skal du rulle patienten til siden og skub bækken ud .
9 .
Sæt bækken på en stol eller på gulvet og dække det med et håndklæde .

10 .
Rul patienten til siden eller få dem flytte til den side , så du kan forsigtigt rengøre balder med toilet papir . For kvinder , skal du også til forsigtigt at tørre det genitale område ved hjælp af en separat stykke toiletpapir .
11 .
Wet en vaskeklud med varmt vand og vaske patientens balder og /eller genitale område , hvis det er nødvendigt. Brug en mild sæbe , hvis patientens hud er specielt snavset eller lugtende .
12 .
Tør de områder, du bare vaskes af duppe området med en håndklæde . Hvis du ser rødme eller ømhed , skal du sørge for at alarmere patientens læge eller omsorgsperson .
13 .
Hjælp patienten fastsætte deres pyjamas eller hospital kjole tilbage til den oprindelige position .

14 .
Dup et håndklæde i varmt vand og anvende en sprøjte med sæbe . Giv denne til patienten , så de kan vaske deres hænder med det .
15 .
Tøm den brugte bækken i et toilet .
16 .
skylles ud bækken med desinfektionsmiddel sæbe og varmt vand .
17 .
Fjern plastik handsker og vask dine hænder med håndsæbe grundigt .
18 .
Kassér handsker i de udpegede beholderen , hvis der er en . Ellers vil du ønsker at være sikker på at bortskaffe handskerne et sted, hvor lugten ikke vil nage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------