Position: sygdoms > 7 >

om pædiatriske adaptive udstyr

   Børn med handicap oplever forhindringer fuldføre daglige opgaver og flytte rundt deres samfund . Forældre , kan medicinsk personale og lærere arbejder sammen om at identificere de bedste adaptive udstyr til sådanne børn

Funktion


pædiatrisk adaptive udstyr hjælper børn nå mere selvstændighed, når de forsøger daglige aktiviteter . Adaptive udstyr kan hjælpe med at spise , flytning , få klædt og spille . Adaptive udstyr til børn skal være en passende størrelse og passer til barnets alder og udviklingsniveau .

Typer


Et eksempel på pædiatrisk adaptive udstyr er en klapvogn , der giver støtte til børn , der ikke kan sidde selv . En anden er en stol , der giver børn til at blive badet sikkert . Andre hjælper børn greb spise redskaber eller tandbørster .

Overvejelser


Behovet for børn med handicap til at få adgang legeplads og fitness udstyr på skoler og offentlige parker er undertiden overset. Børn kræver legepladser uden problematiske overflader såsom træflis og med adgangspunkter , der kan rumme kørestole og vandrere .

Ekspert Insight

En ergoterapeut kan hjælpe med at vurdere dit barns behov , anbefaler udstyr og skaffe det . Hun kan også hjælpe dig og dit barn lære at bruge udstyret. Spørg din børnelæge for at anbefale en ergoterapeut , hvis du ikke i øjeblikket arbejder med en .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------