Position: sygdoms > 7 >

regler for hjemmet ilt sikkerhed

   Læger ofte bruger ilt som behandling af en lang række lidelser i luftvejene. Den farveløs , lugtfri gas naturligvis omfatter cirka 21 procent af vores atmosfære , og , medmindre åndede i næsten ren doser er ikke skadeligt for kroppen . Det er meget brandfarligt , dog , og patienter, der bruger ilt bør tage forholdsregler for at holde den væk fra åben ild . Selv om reguleringsagenturer ikke angiver ilt håndtering regler for boliger , mange giver retningslinjer for sikkert hjem ilt brug .

No Smoking


Oxygen sig selv er ikke brandfarligt, men dens tilstedeværelse forårsager flammer til at brænde hurtigere og varmere , så hjem , hvor der bruges ilt er under en større brand fare . Ingen bør ryge i et hjem , hvor der anvendes ilt, og patienterne bør sende "No Smoking " og " Oxygen i brug " skilte ved entryways og i alle rum , hvor der bruges ilt . Hvis en patient skal ryge mens ilt , skal han lukke for ilten på ventilen , skal du vente mindst ti minutter og derefter gå udenfor , før du tænder op .

Storage


Må ikke opbevares ilt tanke i et skab eller et andet område med dårlig ventilation og holde ilt tanke for direkte sollys når det er muligt . Opbevares tanke oprejst i et rack eller vogn , aldrig liggende på deres sider . Brug ikke en tank , der tidligere faldt over eller er beskadiget på nogen måde . Patienterne skal også sørge for at undgå lagring eller bruger en ilt tank senest seks meter af en varmekilde såsom en ovn , en radiator eller Baseboard opvarmning enhed . Efterlad slange i et almindeligt syn , så patienter og behandlere kan se det er ikke bøjet , revnet eller på anden måde beskadiges . Altid slukke ilt tanke , når de ikke er i brug .

Undgå elektriske apparater


Elektriske motorer kan gnist når i drift , og andre elektriske varmekilder kan give nok varme til at starte forbrænding i en ilt-beriget miljø som en hjem , hvor der anvendes ilt . Brug ikke hårtørrere , elektriske barbermaskiner , elektriske rumopvarmere , varmetæpper og legetøj med elmotorer i disse boliger .

Undgå brandbart

Olie -baserede produkter er lidt brandfarlige , hvilket gør dem til fare for anvendelse i kombination med ilt . Patienter, som anvender ilt bør afstå fra brugen af oliebaserede smøremidler såsom vaseline produkter .

ikke tilpasser Flow

Koncentrationen af ilt en tank giver kan tilpasses ved hjælp af sine ventiler , men bør ikke ændres uden direkte opsyn af en læge eller en anden omsorgsperson . Ilt er en stof, der ordineres ligesom medicin , og bruger det på måder , der afviger fra din lægernes anvisninger kan være imod føderal regulering i visse tilfælde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------