Position: sygdoms > 7 >

systemisk gær kost

   En systemisk gær kost sikrer, at en person fortsat er fri for gær infektioner gennem sund kost restriktioner . symptons af en gær infektion omfatter diarré , vaginitis , forstoppelse , træthed , vejrtrækningsproblemer og forskellige betændelser

Fødevarer skal undgås


Der er tre hovedgrupper af fødevarer for at undgå på en systemisk gær kost . Disse omfatter yeasty fødevarer såsom brød og alkohol , mugne fødevarer som ost og soja sauce , sukkerholdige fødevarer som honning og forarbejdede sukker . Mens stivelsesholdige fødevarer såsom kartofler ikke er forbudt , er det bedst at begrænse forbruget til tre til fire gange om ugen .

Foods til at forbruge


Mens systemisk gær kost stærkt fraråder forarbejdede fødevarer , er der stadig en række af frugt , grøntsager , korn og kød , der kan forbruges . Anbefalet fødevarer omfatter mørke , bladgrøntsager , uhærdet kød , uforarbejdede frø og nødder , og hele korn såsom byg .

varighed Kost


For gær til at dø og gær toksiner kan skylles ud af kroppen , det er bedst at følge de systemiske gær kost for mindst 3-6 uger. Efter disse seks uger, tilføjer langsomt fødevarer fra den til-undgå listen tilbage i din kost . Hvis du oplever konsumption i lange perioder , skal du kontakte din læge for kosttilskud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------