Position: sygdoms > 7 >

tidligt cad definition

   Tidlig koronararteriesygdom (CAD ) er en alvorlig og potentielt livstruende tilstand . Ifølge den Cleveland Clinic , kan de tidlige debut af tidlig CAD være asymptomatisk og udiagnosticeret i lange perioder , hvilket gør komplikationer af sygdommen mere alvorlige

Definition


Præmatur CAD refererer til den tilstand, hvor en person udvikler CAD i en tidlig alder . Cleveland Clinic definerer CAD som " tilstedeværelsen af åreforkalkning i epikardielle kranspulsårerne . " Grundlæggende , en ophobning af plak langs de indvendige vægge i koronararterierne begrænser blodtilførslen til hjertemusklen .

Symptomer


Symptomer på for tidlig CAD kan være stabil angina pectoris , ustabil angina pectoris , eller et myokardieinfarkt , som også er kendt som et hjerteanfald . stabil angina er tilstedeværelsen af brystsmerter mønstre , der er uforanderlig over en periode , mens ustabil angina pectoris foreligger , når smerter i brystet gradvist forværres eller stigninger i hyppigheden .

Forebyggelse /behandling


Livsstil ændringer som f. eks faldt rygning , moderat motion , og vægtkontrol , er den nemmeste måde at hjælpe med at forhindre udbrud af CAD eller fremtidige kardiovaskulære hændelser som følge af CAD . Ifølge den Cleveland Clinic , kan kontrollere blodtryk , kolesterol , og blodsukker også have en positiv indvirkning på hjerte-kar- sundhed . I mere alvorlige tilfælde medicin og /eller operation kan være nødvendig for at kontrollere blodtilførslen til hjertet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------