Position: sygdoms > 7 >

typer af knæ seler for løbere

  

Du skal bruge:
Medical tape
. Skinne .
Wrist wrap .

Avid løbere er bekendt med begrebet " løbere knæ . " Denne betingelse medfører intermitterende eller kronisk smerter bag knæskallen . Årsagen til problemet er en knæskal , der hele tiden glider ud af stedet . Et andet fælles problem er betændelse i senerne omkring knæskallen . Hvis du bemærker nogen af disse symptomer , mens du kører , skal du prøve at køre med et knæ bandage for ekstra støtte .

Hængslet Knæ tandbøjle


Den hængslede knæet tandbøjle er en af de mest komplekse knæet seler , du kan bruge (og er en af de dyreste ) . Du sætter denne bandage på ved at omkranse dem rundt dine ben . Sikres det ved at fastgøre Velcro stropper . Du vil bemærke at de fleste af skinnen er lavet af hårdt materiale , men giver mulighed for næsten hele spektret af forslaget, fordi knæskallen er udsat og materialet bag knæet er blødere og bøjelig . Det bløde materiale bag knæet og knæskallen eksponering giver dig frihed til at køre ( men du vil bemærke, at bøje dit knæ er lidt sværere at gøre ) . Jo hårdere materiale, der dækker dit skinneben og quadiceps tilfører kompression og støtte, bløde materiale ikke kan give . Dette gør den hængslede knæ tandbøjle det bedste valg , hvis du lider af en mere alvorlig knæskade , men stadig ønsker at køre ( så længe det er sikkert at gøre ) .

Patella Sene knæ Rem


Den patella senen knæet rem er lest obstruktiv knæ tandbøjle der er . Det er en simpel gummi-lignende ring , der ombrydes omkring benet , lige under knæskallen . Dette knæ tandbøjle bruges, når en løber lider betændt sener . Kompressionen det giver hjælper helingsprocessen og giver sener tilføjet understøttelse under træningen . Knæskallen senen knæet stroppen er almindeligt anvendt til sådanne lidelser som patella tendinitis ( også kendt som springerknæ ) , chondromalacia patella og Osgood Schlatter 's sygdom . Disse knæ seler vil enten bestå af en komplet gummilignende band , der er i stand til at passe næsten alle ben størrelse eller et band , der skal fastgøres med velcro . Med sidstnævnte design , skal du sørge for at købe den rigtige størrelse til at passe dit ben .

Knæ Sleeve


Den knæet ærme er en simpel enhed, der kan hjælpe både tendinitis omkring knæet område samt en udskridning knæskallen . Udformningen ser meget gerne en hængslet knæ tandbøjle undtagen det ikke behøver at være viklet rundt om benet . Du skal blot glide dit ben gennem skinnen og træk den op omkring , indtil det lille hul i skinnen flugter med din knæskal . Knæet ærme vil passe stramt , og lægge pres på hele det område, det dækker . Knæet ærme er bedst til knæskader , der kræver lidt healing tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------