Position: sygdoms > 7 >

Hvordan kan jeg helbrede fra ecuen subluksation fra skede ?

  Oprindelse ved grænsen mellem ulna og humerus , og udvide ned på længden af armen til femte mellemhåndsben , den extensor carpi ulnaris ( ECU ) senen er ansvarlig for udvidelse og adduktion i håndleddet . En beskyttende fiber kappe holder ECU på plads . Enhver afbrydelse af fiber kappe kaldes en brud . Senen , nu understøttet , er fri til at bevæge sig i håndleddet hulrum . Denne betingelse er meget smertefuldt og farligt , fordi senen har potentialet til at blive indesluttet i håndleddet hulrum . Patienten skal opereres at reparere brud efterfulgt af intensiv fysioterapi til at genopbygge de omkringliggende muskler

Du skal bruge: .
Medicinsk tape
. Skinne .
Wrist wrap .1 .
Immobilisere arm i tre til fire måneder efter operation eller skade til at sikre senen har tid til at helbrede . En ulnar blokering skinne er den normale protokollen , fordi den blokerer bevægelsen af albuebenet . Andre benskinner kan bruges , så længe arm helt forbliver ubevægelig .
2 .
Undersøg arm og håndled for tegn på hævelse eller blå mærker . Betændelse i senen er den mest tydelige tegn senen ikke er helet . Palpere håndleddet for at kontrollere smerte eller ømhed . Nogle ømhed er normal , men skarpe eller jagende smerte kan indikere en dybere problem .
3 .

Start dit håndled motion rutine langsomt . Du vil få en betydelig række af bevægelse tab siden dit håndled var blevet immobiliseret i så lang tid . En god begyndelse øvelse er håndled forlængelse . Afgiv din underarm og håndled på en flad overflade . Brug den anden hånd løfter hånden fra den skadede håndled og langsomt skubbe den tilbage mod din krop . Tving ikke hånden tilbage , og det vil tage tid at genopbygge den fleksibilitet
4
Læg underarmen på et fladt underlag med håndfladen nedad . . Brug den anden hånd , hånden gå på din skadede håndled fra venstre mod højre . Disse er spolebensforskydning øvelser . Når du har opbygget i kraft af håndleddet , kan du tilføje en lille vægt til at fortsætte med at udfordre dig selv .
5 .
Spænd håndled for at beskytte og støtte det , når du bruger det til en anstrengende opgave . Placer håndled i en neutral position , som er håndfladen ned og arm lige . Brug en elastisk håndled wrap eller medicinsk tape , wrap håndleddet i en cirkulær bevægelse . Du kan tilføje understøttelse ved at placere et par strimler af tape i et horisontalt mønster .

gode råd og advarsler


 • Kontakt en læge , hvis du føler en betydelig forøgelse af smerter, mens udfører nogen af øvelserne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------