Position: sygdoms > 8 >

en sikker lever rense

   Det er muligt at nyde godt af en sikker lever rense , som indeholder alle naturlige ingredienser . En lever rense kan udføres to gange om året for at hjælpe med at fjerne overskydende kolesterol fra leveren og galdeblæren og forhindre vækst og udvikling af forkalket mineraler , bedre kendt som sten i nyrerne og galdeblæren . En lever rense kan gøres i privatlivets fred for hjemmet med et minimum af billige ingredienser til at give en blid rensende virkning , der fremmer og vedligeholder en sund lever .

Ingredienser


Fælles ingredienser i et sikkert lever rense kan omfatte 4 spsk . af Epsom salt , saft af en stor grapefrugt , 1 /2 kop ekstra jomfru olivenolie og 3 kopper vand . Dette er en fælles og tryg blanding af ingredienser .

Skema


De fleste mennesker gør leveren rense i weekenden , startende med lørdag , så de kan være hjemme i nærheden af badeværelset , mens virkningerne af leveren rense er mest tilsyneladende . På dagen for den rense , spise en fedtfattig morgenmad og frokost . De fleste mennesker begrænse deres indtag af fødevarer til kogt korn og rå frugt eller frugtsaft . Må ikke drikke eller spise noget, efter 2 pm i eftermiddag .

Forbered


Det næste skridt i processen er at blande Epsom salt med vandet. Denne blanding kan hældes i en krukke , der vil gøre omkring fire portioner 3 /4 kop hver . Mens blandingen ikke er det mest behagelige at smage , kan det gøres mere spiselig , hvis det er meget koldt . Men hvis du ønsker det, kan du erstatte 3 kopper grapefrugtjuice for de 3 kopper vand for nemmere at drikke .

Drikke

Nu hvor din Epsom salt og vand eller juice blanding er meget kølede , drikke din første 3 /4 kop servering på omkring 6 p. m. Du er velkommen til at skylle ud i munden, når du er færdig . Kl 8 om aftenen, en anden servering af Epsom salt blanding ( igen 3 /4 kop ) .

Evakuering

Ved om 21:45 drikke , kan enkeltpersoner hæld ca 1 /2 en kop olivenolie i en krukke og klemme mellem 1 /2 og 3 /4 af en kop grapefrugt juice og frugtkød i olivenolie . Cover krukken og ryst kraftigt indtil det er godt blandet og vandet . Henstår ved stuetemperatur og derefter besøge badeværelse til din første evakuering . Efter badeværelset besøget går den person drikker olivenolie og grapefrugt juice og frugtkød blandingen og derefter i seng umiddelbart efter .

Finishing Up

Efter 6 er den følgende morgen , drikker den sidste af de Epsom salt blandingen og vent i to timer før du spiser . De fleste individer bryde deres hurtigt ved at drikke juice , fulgte en halv time senere af rå frugt , så en time senere med et let måltid , som f. eks kogte korn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------