Position: sygdoms > 8 >

hæmorider varmt vand behandling

  Hæmorider eller pæle er hævede , betændte , undertiden blødning vener i anal område . De kan forekomme eksternt , omkring anus , eller inden for den nedre endetarmen , og kan være forårsaget af belastende at passere afføring eller ved graviditet . Symptomerne omfatter kløe , anal ubehag , hård bud klumper i nærheden af anus og lyse rødt blod på toiletpapir eller i toiletkummen . Ifølge Mayo Clinic , cirka halvdelen af alle voksne har at gøre med hæmorider , når de når 50 års alderen. En af de nemmeste måder at lindre eksterne hæmorider er med et varmt vandbad , også kendt som en SITZ bad .

Du skal bruge:
Sitz bad bassin
. Skål.
Ren, tør håndklæde .
. Hvid eddike


1
Kontrollér den SITZ badet bækkenet er ren-vask det om nødvendigt med en opløsning af tre dele varmt vand og en del hvid eddike , skyl grundigt-og placere den på toilettet . Afhængigt af bassinet form og toilet form , kan det være nødvendigt at placere bækkenet oven på eller under toiletsædet . Vrikke den for at sikre det har afgjort på plads og vil ikke flytte under dig .
2 .
Brug en skål , hvis det er nødvendigt , for at fylde bassinet med body- temperatur vand til inden for 1 centimeter af overløb afløb . Test vandtemperaturen lejlighedsvis med huden på indersiden af albuen , ikke din hånd , og justere efter behov. Husk, at du vil være iblødsætning en meget mør del af din anatomi i dette vand , så det er mere hensigtsmæssigt at anvende vand, der er varmt eller lunkent i stedet for varmt .

3 .
Sid ned på SITZ bad langsomt , da Deres forslag kan få vandet til at løbe over gennem afløbet bassinet afløb . Du ønsker måske at have en vagt eller ur i nærheden , så du kan kontrollere den tid og en god bog eller et tidsskrift for at læse .
4 .
Bliv siddende i SITZ badet bassinet for 15 til 20 minutter , eller som anvist af din læge . Når du er færdig, stå op og forsigtigt klappe din anale område tørt med en ren , tør klud. Sørg for at klappe i stedet for at tørre .
5 .

Rens bassinet efter hver brug . Brug en opløsning af tre dele varmt vand til en del hvid eddike til at desinficere det, og derefter skylles grundigt og tørre . Du vil gerne gentage SITZ badet som anbefalet af din læge , som regel en eller to gange om dagen .

gode råd og advarsler


 • Nogle SITZ bad bassiner kan komme med en vandbeholder og slange til at give kontinuerlig vandgennemstrømning , meget gerne et bidet . Tilslut slangen til beholderen og træk den ind i bassinet , som er nødvendigt , fylde beholderen med body- temperatur vand , og hæng det et sted i nærheden af toilettet , højere end bassinet . Du kan finde en bøjet bøjle nyttige i at suspendere reservoiret .
 • Ikke alle SITZ bad har overløb afløb . Hvis din ikke , skal du starte med at sætte bare 1 eller 2 inches vand i bunden , så sidde i den for at se hvor højt vandet stiger . Fortsætte med at justere , indtil du har fundet den rette vandstanden til at dække dine hæmorider , men ikke overløb , når du sidder ned .
 • Hvis du ikke ønsker at bruge en SITZ bad bassin , kan du gøre det samme behandling ved at sidde i et par inches af varmt vand i bunden af badekaret.
 • Sørg altid SITZ bad bassin , eller badekar , er ren før badning påvirkede dele i kroppen .
 • Aldrig tilføje olier , urter eller kemikalier til din SITZ bad med mindre at gøre det af Deres læge . Hæmorider er så følsomme , at næsten alt , men almindeligt vand vil irritere dem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------