Position: sygdoms > 8 >

årsager til kronisk migræne hovedpine

   Kronisk migræne hovedpine kan medføre alvorlige smerter i flere timer eller sidste i flere dage . Nogle patienter har advare om en forestående migræne , såsom at se auraer eller lysglimt eller har en prikkende fornemmelse i arme eller ben . Ud over de dunkende i hovedet , kan migræne ramte opleve andre symptomer som kvalme , opkastning og en øget følsomhed over for lyd og lys . Selvom ingen kur tilgængelig for migræne hovedpine , Mayo Clinic lægerne rapport , at der er en række fysiske og miljømæssige årsager, kan begrænses gennem livsstilsændringer.

Ubalancer


Læger på Mayo Clinic har konstateret, at serotonin niveauet falder når en migræne hovedpine synes , der forårsager neuropeptider til at blive frigivet og skabe smerte . Østrogen udsving kan udløse migræne hos mange kvinder . Ubalancen af hormoner forårsager den alvorlige hovedpine som kvinder går gennem overgangsalderen og under menstruationscyklus . Andre kvinder oplever migræne samtidig med at gå igennem en graviditet .

Kost


Visse fødevarer ofte årsag migræne skal vises, angive en følsomhed eller allergi hos nogle mennesker . Alkohol , især øl og rødvin , er fælles udløser indberettes af migræne ramte . Mens springer måltider for nogle mennesker kan forårsage en migræne til at blive vist , andre bliver syge efter at have spist lagret ost , chokolade og mad, der indeholder mononatriumglutamat ( MSG ) .

ændringer


Kroppen reagerer på ændringer i en række forskellige måder og folk tilbøjelige til at migræne bør overvåge , hvilke ændringer forud for en migræne , så de kan foretage de nødvendige justeringer . Stress er et stort udløser for mange mennesker og kan bringe på migræne , da den person føler presset derhjemme eller på arbejdet . Ændringer i søvnmønster eller anden grund kan sætte kroppen i bevægelse for at reagere med en migræne hovedpine . Et pludseligt fald i barometertryk eller drastiske vejrskift også kan bringe på en migræne . Læger på American Academy of Family Physicians tilføje , at ændringer i blodsukkeret anlagt den ved at spise for mange kulhydrater eller manglende måltider kan påvirke serotonin-niveauet og forårsage en migræne .

Narkotika

Læger på American Academy of Neurology rapport , at overforbrug af medicin til behandling af kronisk migræne hovedpine faktisk kan øge sværhedsgraden og hyppigheden af de smertefulde hovedpine . Hovedpine kan forværre og være forårsaget af at tage medicin for ofte . Mens smertestillende medicin kan være nyttig til behandling af migræne , hvis de er taget mere end to gange om ugen , kan de medføre yderligere hovedpine . Medicinoverforbrug hovedpine kan starte på så lidt som to måneder efter at patienten begynder at tage medicin til at behandle deres hovedpine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------