Position: sygdoms > 8 >

naturlige retsmidler for degenerative knoglesygdom

   naturmedicin for knoglesygdomme som osteoporose , slidgigt , spinal spondylosis og spinal stenose er afgørende på grund af den kroniske trussel mod sundheden i forbindelse med disse betingelser. Bone problemer kan føre til brud , tab af mobilitet , og knogler , led, nerve-og muskelsmerter . Igangværende stofbrug kan bringe andre dele af kroppen .

Benyt dine knogler med forebyggende og palliative behandlinger . Hvis du ikke ønsker at blive afhængig af narkotika og smertestillende , gør en selvstændig plejeplan . Tage skridt til yderligere at reducere knogledensitet tab og at holde sig ude af den cyklus af smerte . Her er hvordan man kan opnå en nærende , calcium-rig kost , en moderat motion regime og stoffri smertelindring .

Calcium


Dine knogler forværret , når din krop absorberer eller gemmer mineral calcium mindre effektivt, end den plejede. Du kan bekæmpe denne nedadgående tendens med naturmedicin ved at få nok kalk og D-vitaminSelv hvis du allerede har en degenerative knogle sygdomme såsom osteoporose eller spinal stenose , opretholde et tilstrækkeligt indtag af calcium niveau for din alder og fysiske tilstand kan stadig hjælpe .

Alle mænd og kvinder i alderen 65 år og derover har brug 1. 500 mg calcium om dagen , som gør postmenopausale kvinder ikke på hormonbehandling . Mænd under 65 , præmenopausale kvinder , og hos postmenopausale kvinder på hormonbehandling behov 1. 000 mg . Tilføj calcium til din kost ved at spise mandler , figner , mejeri og sojaprodukter . Tag et calciumtilskud beriget med D-vitamin for optimal absorption af calcium . Yderligere knogle fordele kommer fra fabrikken østrogener , der er indeholdt i tofu .

Motion


Det lyder selvmodsigende , men let motion er godt , ikke dårligt , for svækket knoglerne . Det kan endda hjælpe med at forhindre knogleskørhed , hvis de praktiseres regelmæssigt , mens raske . Udøver inden din fysiske grænser er enkle og billige .

Læger tyder på en blanding af vægtbærende og styrke -træning øvelser for at opbygge og vedligeholde muskeltonus og styrke knoglerne . Gåture , havearbejde , jogging , trapper klatring , tennis og andre sportsgrene opfylde de vægtbærende krav . Styrketræning kan involvere elastisk-band øvelser eller vægtløftning . Disse naturmedicin tilbyde aflastning fra både psykisk stress og de fysiske virkninger af degenerative knogle sygdomme .

Is og varme


Kolde og varme pakninger er populære naturmedicin for smertelindring . I modsætning til farmaceutiske smertestillende , er koldt pack terapi ikke vanedannende eller skadeligt på lang sigt . Den amerikanske Pain Society anser varmt og koldt terapi effektiv i at kontrollere smerte , en vigtig komponent i behandling af osteoporose og andre smertefulde degenerative knogle sygdomme .

Hvis du har en kombination symptomer , såsom en muskel belastning på toppen af kroniske smerter , så prøv skiftevis varme og kulde . Hold en gel pack i køleskabet i en øjeblikkelig kold komprimere , og holde en anden til mikrobølgeovn til varme . Opvarme den smertefulde område i 20 minutter eller længere , og koldt i 20 minutter eller mindre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------