Position: sygdoms > 8 >

typer af venlige bakterier i maven

   gavnlige bakterier i maven at regulere fordøjelsen og balance niveauer af skadelige bakterier , der kan forårsage tarmproblemer , såsom diarr¨¦ og tarmbetændelse . Nogle bakterier ned i maven , andre går igennem til bebo tarmkanalen . Normalt svinger niveauet af god mave bakterier baseret på kost og sundhed . Selv om nogle gavnlige bakterier forekommer naturligt i fødevarer , såsom yoghurt , igangværende forskning af sunde bakterier , der overlever den barske maven miljøet ( probiotika ) tillader mange , der findes i probiotiske forbedret fødevarer og kosttilskud .

Lactobacillus


Lactobacillus er en multi-familiær stamme af gavnlige bakterier , der hæver syreindhold niveau inde i maven. Dette aids i at ødelægge andre mikroorganismer som gær og skadelige bakterier , som kan forårsage infektioner og fordøjelse ubalance . Lactobacillus casei , en del af denne bakterie familie , har været undersøgt for dets yderligere virkninger på regulering af fordøjelsessystemet . Det kan ofte findes i fødevarer som levende kultur yoghurt . Muligheden for, at medlemmer af Lactobacillus familien-såsom Lactobacillus reuteri og Lactobacillus acidophilus-kan have en positiv indvirkning på reduktionen af kræftceller og styrke immunitet er en del af igangværende forskning i fordelene ved denne gruppe af probiotika .

Streptococcus thermophilus


Vigtigt for at producere laktase enzymer , som fordøje mælk og mejeriprodukter , Streptococcus thermophilus er en ekstra bakterie , der rejser mave syreindhold at afværge skadelige organismer . Fundet i fermenterede mælkeprodukter , såsom yoghurt , beskytter denne bakterie i mave foring , mens fordøjelsen af mejeriprodukter finder sted . En undersøgelse fra 2002 af American Society for Microbiology fandt , at aktive Streptococcus thermophilus bakterie i mave- systemet kan hjælpe med at beskytte mod laktose intolerance og reducere tarm gener hos personer, der har svært ved at fordøje mælk .

Bifidobacterium


Denne multi-funktionelle bakterier passerer gennem maven og i sidste ende er bosat i tyktarmen . En beskytter mod gær og skadelige bakterier , Bifidobacterium hæmmer væksten af mikroorganismer , der kan forårsage tarmbetændelse og diarré . " Naturlig Mave Care " , som Anil Minocha , MD (2003 ) , hedder det betydningen af denne bakterie i fremstilling af B-vitamin , samt dens evne til at opretholde en sund tarmflora og balance . Derudover er Bifidobacterium kendt for at være produktiv i fordøjelseskanalen af nyfødte og spædbørn som et skjold mod diarré og dysenteri .

Escherichia

De fleste berygtet for den smitsomme stamme , E. coli , denne bakterie gruppe tilbyder venlig stammer , der gavner fordøjelsen sundhed . Fundet i maven , er medlemmer af Escherichia familien ansvarlig for at nedbryde fødevarer såsom grøntsager og plantemateriale . Derudover Escherichia er ansvarlige for produktionen af vitamin K , et nødvendigt næringsstof for produktionen af blodkoagulationen celler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------