Position: sygdoms > 8 >

hud tag fjernelse behandlinger

   Skin tags kan være irriterende eller grimme , men de er oftest godartede . De er overgrowths af væv , der oftest vises i nakken eller under armene , eller hvor hudfolder , såsom på dit øjenlåg eller under dine bryster . De synes at være forårsaget af friktion , enten ved hud gnider mod et søm eller imod et andet område af huden . Mens der er en række forskellige metoder til rådighed for at fjerne dem , Mayo Clinic anbefaler en læge besøg i stedet for hjem retsmidler til at helbrede dette hud problem . Vær opmærksom på , at de fleste forsikringer overveje hud tags skal et kosmetisk problem og vil ikke betale for deres udsendelse-check din forsikring til dækning

Fryse


Ofte kaldet kryoterapi , denne proces kræver en læges besøg . Mens større hud tags kræver brug af lokalbedøvelse , de fleste hud-tags ikke , ifølge Skintaghelp. com . Lægen simpelthen fryser dem ud og anvender salve og en lille forbinding ved afslutningen af proceduren .

Kirurgisk Saks


Ikke at forveksle med blot at bruge en saks i hjemmet ( som giver ikke kun en høj risiko for infektion , men også risikoen for at forårsage dig selv en hel del af smerte ) , indebærer kirurgisk sakse fjernelse en læge besøg . Lægen vil bedøver større hud -tags, selv om små hud-tags ikke kræver bedøvende . Ved hjælp af en skarp kniv eller saks , vil lægen klip fra hud tag og anvende salve og en forbinding .

ætsninger


En læge besøg igen påkrævet her . Lægen skal følelsesløs området først , da processen ellers kan være ganske smertefuldt . Lægen brænder huden tag ud ved hjælp af en elektrisk opvarmet metal værktøj . Dette sker ofte i samarbejde med kirurgisk saks udsendelse, som minimerer blødning . Det kan dog forårsage ardannelse og bør diskuteres med Deres læge før de går , hvis hud tag bliver fjernet fra en synligt område , så som din hals .

Laserkirurgi

Meget store huden tags kan kræve, at brug af en laser til fjernelse . Denne type procedure er også velegnet til huden tags , der er i sarte områder , som Erbium laser har en meget blid tilgang , at fjerne hud lag på lag for at undgå ardannelse og smerte . Typisk vil du ikke brug for anæstesi i laserkirurgi fjernelse af hud tags .

Undgå Home Retsmidler

Fordi huden tags kan forveksles med vorter eller modermærker , er det afgørende , at en læge undersøger dig før at forsøge en behandlingsmetode . Alt, hvad der ser mistænkelige ud , kan biopsi af lægen og passende behandling kan sættes på plads , hvis huden tag viser sig at være noget andet end kosmetisk . Hertil kommer , . nogle hjem retsmidler risiko infektion eller skader på huden i det berørte område
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------