Position: sygdoms > 8 >

hvordan man kan køre med plantar faciitis

  Nogle løbere kan opleve plantar fasciitis i løbet af deres løb karriere . Betingelsen indebærer betændelse i plantar fascia --- den tykke bindevæv bandet langs bunden af foden . Når bandet er sat under stress, såsom gentagne kører , bandet og det omgivende væv kan strække sig eller rive . Symptomer omfatter smerter i hælen og smerter i de tidlige morgener , eller når du begynder at løbe . Normalt , løb eller gå , kan hjælpe den smerte , men dette er kun midlertidig . Årsager til den betingelse omfatter overtræning , overpronation af fødder og høj svang . Som tårer i plantar fascia helbrede , mindre fleksible arvæv ofte danner i løbet af de sårede site . Den arvæv fortsætter med at forårsage smerte og ømhed i foden . Husk på, at 90 procent af plantar fasciitis diagnoser inddrive efter at have modtaget flere måneders konservativ behandling , efter de Mayo Clinic

Du skal bruge: .
steroide anti -inflammatoriske lægemidler
Pakis .


1 .

Reducer din træning med 25 til 75 procent , så den skade til at helbrede , foreslår Road Runners Club of America . Undgå sprint og bakke træning . Hvis alvorlige smerter fortsætter , stop kører helt og lade den skade, til at helbrede . Swap ud at køre for en lav eller ingen effekt aktivitet --- dette giver dig mulighed for at fortsætte uddannelsen og en giver dig en større chance for at vende tilbage til at køre, når din skade er helet .
2 .

Retur til køre, hvis der ikke er smerter om morgenen , og ingen ømhed du rører bunden af din fod . Fremskridt uddannelse sikkert og øge kilometertal med mere end 10 procent hver uge . Langsomt omfatter kører på forskellige overflader og terræner i din træning rutine . Læne dig frem , når du kører ned ad bakke .
3 .
Brug steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) til at mindske smerter og hævelse . Over-the- counter medicin omfatter ibuprofen og naproxen . Forstår, at medicinen ikke vil behandle den betingelse af plantar fasciitis , men kun lindre smerter .

4 .
Løft dine fødder så meget som muligt for at undgå pres på den betændte område . Placer isen på bunden af din fod efter at have kørt , for at aflaste hævelse . Bruge is massage op til fem gange om dagen i fem-til 10-minutters intervaller i henhold til Road Runners Club of America .
5 .
Inkorporere stretching og fleksibilitet øvelser i din rutine . Udfør øvelser dagligt efter at have kørt i 10 minutter . Vær opmærksom på , at smerte ikke bør forekomme, når udspænding . Hvis du er i smerte , skal du ikke fortsætte stretching. Prøv " Gastroc Stretch " : Stræk opad på din tæerne og stræk dine lægmuskler . Hold i to sekunder og derefter placere hælen din på jorden . Gentag ti gange . Udøve foden ved at gøre " Toe pushups " : Sid med ryggen mod en stol og et sted fødderne fladt på jorden . Raise hæle på off jorden og langsomt løfte tæerne op . Slutpositionen skulle have foden balancerede på spidsen af tæerne , svarende til en ballerina .

gode råd og advarsler • Hvis du starter behandlingen inden for et par uger for debut , og lad din fod til at hvile , det tager mindst seks uger for den plantar fascia at helbrede . En løber der fortsætter med at løbe gennem betændelse og smerte vil bruge tre til seks måneder af nyttiggørelse tid før han vendte tilbage tilbage til at køre . Se en læge , hvis smerterne varer længere end seks uger.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------