Position: sygdoms > 8 >

Listen af medicin for at få opmærksomhed underskud lidelse

   Hvis dit barn er diagnosticeret med Attention Deficit Disorder , den første behandling mulighed , der kommer til at tænke på medicin . Ifølge Jeanne Segal , Ph. D. , bidrager læge for hjælpeguide , den medicin ordineret til behandling af denne tilstand lindre symptomerne kun midlertidigt , de er ikke kur . At vælge den rigtige medicin for dit barn kan være vanskeligt , selv om de kan tilbyde mange fordele , der er også alvorlige bivirkninger . Hertil kommer , al medicin ikke arbejde for alle børn .

Adderall


FDA godkendte denne medicin i 1996 for behandling af ADD . Det er et nydelsesmiddel , hvilket betyder, at det øger produktionen af neurotransmitteren dopamin . Dette er ansvarlige for at øge motivationen , forbedre dit barns evne til at fokusere og øge hans evne til at koncentrere sig . Faktisk er stimulanser de mest almindeligt ordineret medicin til børn med diagnosen ADD .

Adderall er en kombination af amfetamin salte . Selv om det er godkendt til børn i alderen 3 år og derover , den amfetamin salte det er sammensat af , kan forårsage mani hos patienter med bipolar lidelse . Tabletterne tages én eller to gange om dagen og kommer i fire doser : 5mg , 10mg , 20mg og 30mg .

De mest almindelige bivirkninger er søvnløshed , hovedpine , rastløshed og vægttab .

Concerta


En forholdsvis ny medicin, som anvendes i behandlingen af ADD , det indeholder de samme vigtigste ingrediens som Ritalin og er en stimulans så godt. Den største forskel mellem de to er den tid, det bliver i systemet ; Ritalin varer mellem 4 og 6 timer, mens Concerta varer i 12 timer. Dette giver bekvemmelighed , der skal foretages én gang om dagen , som regel om morgenen før skole . Det kommer i tre doser : 18mg , 36mg og 54mg . Den dosis dit barn får , afhænger af hendes alder og vægt , og effekten af medicinen . FDA har godkendt den for børn i alderen 6 og ældre , og de mest almindelige bivirkninger omfatter hovedpine , ondt i maven , opkastning , appetitløshed og søvnløshed .

Ritalin


Dette er måske det mest almindeligt ordineret medicin til ADD , og det er også et nydelsesmiddel . Selvom der er godkendt til børn i alderen 6 og ældre , kan det blive ordineret til dem under 6 år , hvis symptomer på ADHD er til stede . De mest almindelige bivirkninger af Ritalin inkluderer søvnløshed , tab af appetit og nervøsitet . Mindre almindelige bivirkninger omfatter svimmelhed , kvalme og døsighed .

Strattera

Det første og eneste ikke-stimulerende medicin FDA har godkendt , Strattera synes at have færre bivirkninger end de ovenfor nævnte medicin . Det er imidlertid også anset for at være mindre effektive end de tidligere medicin .

En af de største fordele ved Strattera er lang tid det varer for . Mens stimulerende medicin sidste kun en varighed på 12 timer , Strattera forbliver i dit barns system for mere end 24 timer. De mest almindelige bivirkninger af denne medicin er hovedpine , søvnighed og agitation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------