Position: sygdoms > 8 >

depression symptomer hos teenagere

   Ifølge eksperter på Focus Ungdomspsykiatrisk Ungdom , teenagere , der oplever en eller anden form for tab , som er under ekstrem stress eller som lider af en form for angst eller opmærksomhed lidelse er tilbøjelige til depression. Det er også almindeligt, at deprimerede teenagere har problemer derhjemme , eller at have en forælder , der lider af depression . Hvis venstre ubehandlet , kan depression føre til problemer i skolen og stofmisbrug . Det er bydende nødvendigt for forældre og lærere at genkende symptomerne og hjælpe teen søge behandling for sin lidelse .

Fysiske symptomer

Teen depression vises i en række forskellige måder , og ikke alle vil lide under de samme symptomer . Nogle af de mest almindelige fysiske symptomer på teen depression omfatte hyppige anfald af gråd , konstant træthed eller komplet mangel på energi og motivation . Dette kan udtrykkes ved mangler skolen regelmæssigt eller en manglende evne til at koncentrere sig , der kan resultere i et fald på kvaliteter .

Han kan også klage over fysiske sygdomme som hovedpine , mavesmerter og rygsmerter . Kvalme , opkastning og svimmelhed er også almindelige fysiske problemer .

Behavioral Skilte

adfærdsmæssige symptomer er den anden halvdel af teen depression puslespil , og en indviklet af slagsen. Ifølge Dr. Jeanne Segal , psykolog og redaktør af HelpGuide. org , teenagere allerede har en tendens til at være irritabel eller argumenterende , og det kan være svært at skelne mellem depression og normal adfærd . Der er forskelle , selv om , og nogle af de mest almindelige adfærdsmæssige symptomer omfatte en tilbagetrækning fra venner og familie . Det er fordi teen føler, at de omkring dem enten ikke forstår eller er ligeglad med hvordan hun føler . Hun kan vise øget vrede eller fjendtlighed , følelse som om hun må afvise andre , før andre afvise hende , selv om det er hendes egen familie . Ændringer i sove -og spisevaner kan også forekomme , samt skade på sig selv , såsom opskæring selv . Hun gør det, fordi hun finder det svært at tale om sine følelser og bruger skade på sig selv som et middel til at lindre smerten .

selvmordstanker

Selvmordstanker er de vigtigste advarselstegn om teen depression . Mens mange mennesker tror måske deres barn truer selvmord som en måde at få opmærksomhed , er det aldrig en trussel , der skal tages let på . Dette gælder især , hvis din teenager har vist nogen af de andre symptomer på depression . Den advarsel tegn på, at din teenager kan være overvejer selvmord omfatte skriftligt morbid digte eller fortællinger om død eller selvmord , give væk nogle af hans mest skattede genstande , som hvis i forventning ikke længere at være her for at nyde dem ; ofte spøg om drab sig selv , deltog i farlig adfærd , der resulterer i hyppige skader , og søge efter våben eller medicin til at dræbe sig selv med . Måske det vigtigste indikation , dog er det, siger han. Hvis du hører din teenager ofte sige ting som , " jeg vil være bedre stillet død ", eller "Jeg ville ønske jeg var død , " søge hjælp omgående .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------