Position: sygdoms > 8 >

hvad der forårsager teenage depression ?

  

Betydningen af Teen Depression


Ifølge Jeanne Segal , Ph. D. , psykolog og chefredaktør for HelpGuide. org . identificere teen depression kan være vanskelig. Teenagere har en naturlig tendens til at være lunefuld , og trække væk fra forældrene. Forskellen mellem depression hos teenagere og voksne først ligger i årsager, og derefter i symptomerne . Selv teen depression er meget behandles , Dr. Segal , at kun 20 procent af teenagere får den hjælp, de behøver . Af denne grund , har brug for forældre og lærere til at genkende disse symptomer og årsager til teen til at modtage den behandling, han har brug for.

Pubertet


Overgangen mellem barndom og voksenliv er ofte ledsaget af mange understreger, at nogle teenagere har svært ved at håndtere . Ifølge TeenDepression. org , kan depression skyldes kønshormoner forårsager forandringer i hendes krop , konflikter med sine forældre , da hun forsøger at finde sin egen personlighed og kæmper for uafhængighed eller kampen for at passe ind på skolen .

Traumatisk Events


Disse omfatter blandt andet situationer , såsom forældrenes skilsmisse , en opløsning med en kæreste og død af en nær ven eller et familiemedlem . Hvis din teenager ikke i et bestemt skolefag eller sport , kan han også lider af depression . Denne årsag ofte påvirker teenagere , der enten lider af et lavt selvværd , eller som er over-elever og føler det som om de ikke har nogen kontrol, når en negativ situation opstår .

dysfunktion i hjemmet

Ifølge Dan Williams , Ph . D. og psykolog , er et flertal af teen depression forårsaget af en eller anden form for hjem dysfunktion . Dette kan omfatte urealistiske forventninger , som forældre for teen , manglende kommunikation mellem forældre og teenager eller anden form for misbrug , hvad enten det er fysisk eller seksuelt . Dr. Williams , at teenagere har ikke udviklet klare mekanismer til at håndtere disse problemer . Dette resulterer i en øget risiko for depression og selvmordsforsøg

genkende symptomerne

erkender symptomerne på depression er bydende nødvendigt at få teenagere den hjælp, de har brug for . De mest almindelige symptomer omfatter irritabilitet , vrede og fjendtlighed , ændringer i spise -og /eller sovevaner , trække sig tilbage fra bestemte personer såsom forældre og samtidig opretholde venskaber med en anden flok af børn , manglende interesse i aktiviteter og følelser af værdiløshed og skyld .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------