Position: sygdoms > 8 >

hvordan man kan slippe af rødme af psoriasis

  Psoriasis , en kronisk hudsygdom , der ikke har en kur , er karakteriseret ved udbrud af tykke , skællede , der kan betændte , røde og smertefulde . En række af behandlingsmuligheder findes , men ingen specifikt symptom på rødme på eget , og de fleste arbejder for at slippe af irritation , rødme og skællende hud på samme tid . Psoriasis udbrud generelt vare fra to til fire uger , men for milde til moderate tilfælde af psoriasis , rød og betændt hud lapper kan bedres i løbet af dage efter behandling i hjemmet . For mere alvorlige tilfælde af rødme af psoriasis , kan receptpligtig styrke medicin være nødvendig
1 .
Soak i et bad . En 15- minutter i blød i en lunken bad kan lindre smerter forbundet med betændte hud og kan lysne røde psoriasis hud . Sørg for, at vandet ikke er for varmt , da dette vil forværre rødme . Mayo Clinic anbefaler at tilføje kolloid havregryn , Epsom salte eller Døde Hav salte i vandet og bruge sæbe , der har olie eller fedtstoffer føjet til dem .
2 .
Anvend fugtighedscreme . Disse vil blive mere effektiv , hvis den anvendes umiddelbart efter et bad . Ising , men ikke gnide , din hud med et håndklæde efter badet , derefter anvende en salve baseret fugtighedscreme . Du skal muligvis anvende fugtighedscreme oftere under kolde og tørre vejr . Kig efter over-the-counter fugtighedscreme , der indeholder ingredienser som jojoba , zinkpyrithion og aloe vera . National Psoriasis Foundation viser , at madolie og afkortning kan bruges i stedet for kommercielle fugtighedscreme .

3 .
Dæk fugtighedscreme . Denne metode , der er kendt som okklusion , indebærer, at der en fugtighedscreme på de berørte rød hud , som dækker det natten over med plastfolie , bomuld sokker eller vandtæt forbinding , og derefter vaske det ud i morgen . Dette vil øge mængden af fugtighedscreme absorberes af huden , hvorved lindre rødme hurtigere end blot at anvende fugtighedscreme uden at dække dem op .
4 .
Brug lysbehandling ved at udsætte rød hud til enten sollys eller kunstigt UVB- lys . Ifølge PsoriasisNet ( en omfattende online psoriasis database) , sollys og kunstigt UVB- lys ødelægger store T-celler , de hvide blodlegemer , hvis ukontrolleret spredning er ansvarlig for at skabe den rødme af psoriasis hud . Solbade korte og ikke mere end 3-4 gange om ugen , og brug altid solcreme på mindst 15 SPF . Kunstig UVB lysbehandling kan administreres i en klinisk indstilling, så tal med din hudlæge om denne mulighed .
5 .

Kombiner lysbehandling med over -the-counter salver eller cremer . Mayo Clinic , at kombinere aktuelle salver eller cremer med lysbehandling kan fremskynde hudens rødme reduktion . For eksempel , en såkaldt procedure Goeckerman behandling indebærer anvendelse af UVB lysbehandling ( administreret i en klinisk indstilling ) i kombination med den aktuelle anvendelse af stenkulstjære , en olie biprodukt ( og en af de ældste behandlinger for psoriasis ) . Den stenkulstjære gør huden mere følsom over for UV-B lys , hvilket igen gør lysbehandling sessioner mere effektiv

gode råd og advarsler


 • Prøv en række forskellige tilgange . henhold til Mayo Clinic , kan psoriasis være en stædig tilstand , og hvad der virker for en patient kan ikke arbejde for en anden .
 • Altid konsultere din læge, før de gennemfører en ny behandling for din psoriasis .
 • Overeksponering solen kan faktisk forværre dine symptomer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------