Position: sygdoms > 8 >

hvordan man skal behandle psoriasis i hårbunden

  Psoriasis er en hudlidelse , der kan opstå næsten overalt på kroppen , og ofte dukker op på hovedbunden . Det er karakteriseret ved tykke , røde pletter af skallende , tør , irriteret og kløende hud . Det kan let forveksles for skæl , når det vises på hovedbunden , men det er en anden hud betingelse , der imødekommer forskellige behandling

Du skal bruge: .
Skælshampoo
. Topiske cremer .
UV-lampe .
Biologisk medicin .


1 .
Prøv en skælshampoo . Ofte en medicineret skælshampoo er nok til at behandle nogle tilfælde af mild psoriasis i hårbunden . Prøv indsæbning med en skælshampoo-se i shampoo med aktive ingredienser som kul tjære , zinkpyrithion , ketoconazol og ciclopirox . Du kan shampoo hver dag , kan men ønsker at begrænse det til kun et par gange om ugen for at undgå hovedbunden irritation .
to .
Brug en lokal behandling . Cremer og salver , der indeholder stenkulstjære eller salicylsyre , kan være effektiv mod psoriasis i hårbunden , når gnides ind i hovedbunden . DermNet NZ anbefaler at bruge en salve med en kokosolie base , gør det muligt at suge ind i hovedbunden for omkring en time før vask ud .

3 .
Prøv lysterapi . Psoriasis overalt på kroppen kan ofte behandles med ultraviolet lys , eller lysbehandling . Prøv det på hovedbunden , at udsætte huden for kontrollerede mængder af ultraviolet lys , og pas på ikke at få en solskoldning ( som det kan forværre psoriasis ) .
4 .
Overvej biologiske agenter . Disse medikamenter arbejde mod kroppens immunforsvar , som menes at udløse psoriasis udbrud , ifølge det amerikanske National Library of Medicine . Disse medikamenter omfatter mærker Humira , Remicade , Enbrel og Amevive .

gode råd og advarsler • Se din læge, hvis du ikke kan få kontrol over din psoriasis symptomerne for stærkere og mere effektive behandlingsmuligheder .
 • Vær forsigtig med ikke at ridse for meget-. en sekundær infektion kan udvikles på hovedbunden , som bør behandles af en læge
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------