Position: sygdoms > 8 >

medicin til at hjælpe dig sove

   Nogle gange er det ikke ligegyldigt hvor træt du er, hvor godt din madras er, eller hvordan varmt og hyggeligt du er , søvnløshed stadig har sin måde at øve kaos med din søvn tidsplan . For nogle sker denne betingelse lejlighedsvis for andre , bliver det en kronisk problem . Dette er, når du begynder at dykke ned i en verden af søvn hjælpemidler . De kommer i alle former , fra over -the-counter til receptpligtig medicin , men ifølge den medicinske eksperter på hjælpeguide , bør de kun bruges som en midlertidig løsning .

Over-the- counter medicin


Den hemmelige ingrediens i disse medikamenter er antihistaminer . Selv om disse normalt bruges til behandling af allergi , kan de også bruges som en sove støtte .

Din hjerne indeholder histamin , et kemikalie, som sender beskeder i din hjerne til at holde dig vågen . Antihistaminer blokere disse meddelelser , så du føler dig søvnig . De mest almindelige over -the-counter medicin omfatter Nytol og Sominex , der begge indeholder diphenhydramin . Unisom og Nighttime Sleep Aid er også sove hjælpemidler til rådighed uden recept ; deres primære ingrediens er doxylamine . Både diphenhydramin og doxylamine er typer af antihistaminer .

sovemidler


Medicin falder ind under denne kategori , betragtes kontrollerede stoffer og er tilgængelige via recept . De inddeles i to kategorier : . benzodiazepin sovemidler og ikke-benzodiazepin sovemidler

Ifølge Gina Kemp , MA , benzodiazepiner er blandt de ældste typer af receptpligtig sove medicin stadig er til rådighed . Der er en stor risiko for afhængighed med disse lægemidler , og selv om de primært anvendes til behandling af angst , har FDA godkendt dem til behandling af søvnløshed . De arbejder ved at bremse dit nervesystem , afslappende dig til det punkt , hvor søvn er induceret . Medicin i denne kategori omfatter Restoril , Dalmane og ProSom .

Ikke-benzodiazepiner anses for at være mindre vanedannende med færre bivirkninger , selvom de stadig betragtes som kontrollerede stoffer. De arbejder på samme måde som deres modstykke , benzodiazepiner , og en af de medikamenter i denne kategori , Lunesta , er godkendt til brug op til 6 måneder , efter de kliniske forsøg . Andre typer af denne medicin omfatter Sonate og Ambien .

Antidepressiva


Ifølge en erklæring fra National Institutes of Health i 2005 , den antidepressive Desyrel : er ( generisk trazodon ) , en af de mest almindeligt anvendte lægemidler i Amerikas Forenede Stater, til behandling af søvnløshed . Imidlertid har FDA endnu ikke godkendt den til dette formål.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------