Position: sygdoms > 8 >

mild depression tegn

   Dysthymia eller mild depression , er en form for depression , hvor symptomerne sidste mere end to år . Men i modsætning til klinisk depression , er symptomerne på mild depression ikke så svær . Det er vigtigt at få hjælp til depression , så snart snart du opdager symptomer , så betingelsen ikke kommet videre til et stadium , hvor det er svært at styre. Kendskab til tegn på depression vil hjælpe dig .

Følelser


Feeling trist , genert , nervøs, håbløse eller hjælpeløse er alle følelser , at en person med mild depression kan have . Skyld, irritation og overdreven vrede er også mulige. Som et resultat af disse følelser , kan den deprimerede person lange ud efter familie og venner. Konflikter i hjemmet sandsynligvis et resultat af disse følelser .

Appetite Svingninger


spise mindre end normalt er et tegn på mindre depression , ifølge eksperterne på Mayo Clinic . Dette kan medføre mærkbare vægttab . Dog kan den person forsøger at dække dette vægttab op ved at bære tøj , der skjuler tab .

Social ændringer


En person , der lider af mild depression kan begynde at isolere sig fra sine kære og venner . Hun kan begynde at vige tilbage fra aktiviteter, som hun engang havde . Ud over at undgå aktiviteter, der tidligere var nydt, kan hun også begynde at undgå alle sociale situationer .

sovevaner

Søvnløshed er almindelig hos personer med dystymi . Men , hypersomni er også almindelig . En person med søvnløshed har søvnbesvær . En person med hypersomni sover for meget . Sovende senere end normalt er et tegn , at en person har problemer med at sove .

Skødesløs Holdning

En person med mild depression kan have en skødesløs holdning om livet . Dette kan være mærkbar , hvis personen lider af lavt selvværd . Har du problemer med i skolen eller slacking på arbejdspladsen er også måder at disse en skødesløs holdning kan manifestere sig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------