Position: sygdoms > 8 >

neglesvamp problemer

   Hvis hvide eller gule pletter på dine negle eller tåneglene , det kan være en indikation af en svamp infektion . Sådanne infektioner kan være forårsaget af svampe kaldet dermatofyter eller gær -og skimmelsvampe . Hvis venstre ubehandlet , kan svampen infektionen forbliver , så nogle behandling anbefales . Svampen har tendens til at forekomme på tånegle oftere end fingernegle på grund af mørket , varme og fugt vil omgivende tånegle , der giver et ideelt miljø for svampe at vokse . Andre faktorer , der fører til sandsynligheden for, søm svampeinfektioner omfatter den aldrende og diabetes , der har en tendens til at mindske sund blodcirkulation . Svamp infektioner i neglene er vanskelige at behandle , ifølge Mayo Clinic personale kan så ikke-traditionelle behandlinger som en eddike sættetid blive retsforfulgt . En anti-svampe medicin kan ordineres såvel som at holde dine fødder rene og tørre .

Misfarvning


Dine negle vil være tilbøjelige til at sky med hvide eller gule pletter . En spredning af affarvning viser en spredning af infektionen . Denne misfarvning er grimme , men Mayo Clinic personale advarer om, at der dækker negle med neglelak kan forlænge problemet skyldes fældefangst fugt og spredning infektion i neglen .

Fortykkelse


Desuden misfarvning , negle har tendens til at blive tykkere med en svamp infektion . Den fortykkelse øger vanskeligheden ved at bekæmpe svampen infektion, fordi der er mere inficeret materiale for at helbrede og derfor mere modstand mod helbredelse . Den fortykkelse også tendens til at gøre neglen svagere .

afskalning


Efter fortykkelse , kan et søm med en svamp infektion begynder at smuldre , med afskalning og smuldrende . Kanterne bliver flossede og begynde at komme hinanden .

Smerter og lugt

Når neglen begynder at blive tykkere og smuldre , kan det blive smertefuldt . Fortykkelse og smuldrende kan føre til adskillelse fra neglelejet og smerter langs det område, hvor neglen lægger på huden . Denne tilstand kaldes onykolyse og kan komme med en dårlig lugt .

Komplikationer

Personer med neglesvamp infektioner kan udvikle komplikationer , især hvis deres immunforsvar er kompromitteret med AIDS eller diabetes . Mere alvorlige infektioner i huden som cellulitis kunne udvikle sig fra en neglesvamp infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------