Position: sygdoms > 8 >

støjdæmpende sovemidler

   Kom nok søvn er vigtig for mental og fysisk sundhed for folk i alle aldre . De fleste voksne har brug for mellem syv og otte timers søvn hver nat til at yde deres maksimale evne . At få nogen mindre kan påvirke mental årvågenhed . Sleep øger immunforsvaret og hjælpemidler nervesystemet . Hukommelse og fysiske ydeevne også nedsættes fra mangel på søvn . Støjreducerende sove hjælpemidler kan hjælpe folk med søvnforstyrrelser undgå at udvikle en afhængighed af sovepiller , som har en tendens til at miste effektivitet jo længere de bliver brugt.

Vægpaneler


Forskere ved Georgia Tech Research Institute fandt , at ved at installere lyddæmpende paneler i plejehjem vægge , de faldt støj med en faktor på 16 . De ældre har ofte sover let og er let vækket af støj . De gennemsnitlige omkostninger ved lydabsorberende plader er mellem $ 1,50 og $ 2 per fod . Paneler kan hænges selvstændigt i en hall eller sat op mod en spændende væg til at absorbere omgivende støj, som kan vække lys sveller . Akustisk væg og loft polstring kan også bidrage til at mindske støjen , mens du sover.

Headsets


Iført lyd-blokerende headset eller høreværn kan tage nogle at vænne sig til , men de kan være nyttige sove hjælpemidler til at blokere ud støj . Konsulenter på Soundproofing. com anbefale at finde headsets , som er justerbare og passer over ryggen på hovedet eller under hagen . Inden vi går i seng med headsets , bør brugerne lade deres hørelse vænne sig til stilheden ved at bære hovedtelefonerne i støjende badeværelset i et par minutter før sengetid. Ekstra puder eller en hestesko-formet pude kan hjælpe med at blokere hovedet og holde headset på plads . Hold dit hår ud af vejen for at undgå inferens med seglet .

Hvid støj maskiner


Hvid støj er en flad lyd , der kan lulle folk i søvn . Elektroniske enheder, der giver hvid støj eller hvid støj optagelser kan være meget nyttigt i blokerende ud andre støj , der holder sveller vågen om natten . Sleep læge Michael Breus fandt , at en sund maskering teknikker var de mest effektive middel til at reducere støj for at sove, slå ud ørepropper og akustisk lyd-absorption metoder i undersøgelserne . Clockradioer ofte er udstyret med hvid støj kapaciteter . Andre mennesker synes, at oscillerende fans eller loft fans kan give de rette mængder af hvid støj for at overdøve andre afbrydelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------