Position: sygdoms > 8 >

tegn nogen er deprimeret

   Depression er en alvorlig mental sundhed tilstand, der påvirker en persons humør , hans fysiske fremtoning og de mennesker omkring ham . Kendskab til tegn på depression er nødvendig , så du kan forsøge at få den deprimerede person hjælp , før depressionen bliver værre .

forskellige holdninger

En person , der er deprimeret kan synes irriteret eller ophidset . Selv små ting kan forårsage den person til at handle irrationelt . Den person kan gå fra at behandle hans venner og familie godt til perioder med at lange ud efter dem . En deprimeret person kan udtrykke følelser af værdiløshed , sorg eller skyld .

Sleep ændringer

Depression ofte påvirker søvnmønstre . Søvnløshed kan blive et problem , men hypersomni , eller sover for meget , kan også være et problem . Disse ændrede søvnmønster kan forårsage ekstrem træthed eller vanskelighed at træffe beslutninger .

Vægt Udsving

Major vægttab eller vægtøgning er tegn på depression . " Overlevende Depression ", at vægten udsving ofte svare til mere end 5 procent af personens kropsvægt . Forud for mærke vægten udsving , kan du bemærke, at den pågældendes kostvaner har ændret sig . Han kan spise en masse mere eller meget mindre end normalt .

Aktivitet ændringer

Ændringer i aktivitet er fælles for en person med depression . Aktiviteter, der engang var nød kan nu undgås . Hvis personen ikke deltager i aktiviteter , kan han ikke vise det samme niveau af interesse , eller deltage som fuldt ud som han gjorde før han bliver deprimeret . Et andet tegn er , hvis den person, begynder at hænge ud med en flok , der er involveret i narkotika eller alkohol .

Emergency Symptomer

Hvis en person udtrykker tanker om selvmord eller et ønske om at skade sig selv , han har brug for akut psykisk sundhed hjælp . Det samme gælder for en person , der udtrykker et ønske om at skade en anden . Depression er ikke altid årsagen til disse problemer , men i nogle tilfælde disse tegn er de første tegn på depression .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------