Position: sygdoms > 8 >

tegn på anorexia nervosa

   Anoreksi er kendetegnet ved besættende vægttab og sult . Der er to typer af anorexia nervosa : begrænsning type og udrensning type . I at begrænse type anoreksi , arbejder den enkelte til at styre vægtøgning ved at begrænse kalorie-og fødeindtagelse . Dette kan gøres ved overdreven slankekure og /eller motion. I udrensning type anoreksi , de berørte individuelle kontroller vægt ved at fjerne kalorieindtag . Metoder til udrensning kan opkastning eller ved hjælp af afføringsmidler .

Ændring i udseende


En person med anorexia nervosa kan have ekstreme og hurtige vægttab . Dette er normalt et resultat af overforbrug af stimulanser såsom laksantia eller ekstreme begrænsning af fødeindtagelse . Fordi den enkelte ikke modtager tilstrækkelig næring , kan hun have bleg hud og tage på et kig på fejlernæring . Huden kan miste elasticitet , hår og negle kan blive skørt så godt. Mange lider af anoreksi har andre betingelser underordnet i forhold til anoreksi som blodmangel . Kvinder med anoreksi kan have uregelmæssig menstruationscyklus eller fuldstændigt fravær af menstruation . Enkeltpersoner kan også blive besat med kropsopfattelse . dette kan manifestere i at blive hyperkritiske af deres udseende

adfærdsændring


En pludselige interesse for motion , eller endnu vigtigere , en unormal stigning i tid udøver kan være tegn på et problem med anoreksi . Overdreven slankekure eller radikale kostvaner også er et tegn på anoreksi . Ifølge Healthguide , ofte berørte personer bliver besat med alle aspekter af fødevarer , de bliver fikseret på brændværdi og fedtindhold og undertiden begynder at ritualize deres fødeindtagelse . De kan spise alene eller blive hemmelighedsfuld med deres spisevaner . I nogle tilfælde bliver dem med anoreksi let ophidset , aggressiv og defensive .

Andre Skilte


Hvis en person er begyndt at vise interesse for kosttilskud , appetit undertrykkere eller afføringsmiddel agenter og benytter dem ud over den anbefalede dosis retningslinje , kan hun blive ramt af anorexia nervosa . Et andet tegn er forbundet med anoreksi er depression . Fordi den enkelte så er optaget af sin vægt , og kontrollere sin vægt , kan hun blive trukket tilbage og udvikle følelser af sorg og håbløshed . Nogle personer viser en flad affekt. Ifølge Mayo Clinic , selvom det ultimative mål for en person med anoreksi er at tabe sig og blive tynd , kan den person forsøger at skjule hendes vægttab fra andre ved at købe og iført posede tøj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------