Position: sygdoms > 8 >

Hvor lang tid tager en HIV-test tage?

   Fastholdelse af en sund krop omfatter også, at du ikke er i fare for nogen seksuelt overførte sygdomme . Dem, der modtager en positiv hiv- test bør søge lægehjælp straks at styre sygdommen og øge deres chancer for overlevelse og et normalt liv . HIV- test resultater er en afgørende komponent i din sundhedspleje

Typer


Du kan arrangere en test på et kontrolcenter på lægens kontor eller ved at bruge et hjem kit . Med et hjem kit , samler du en prøve , send den ind og ringe for resultaterne. AIDS. org anbefaler ikke et hjem test . Skulle du modtage et positivt resultat , vil du ikke få adgang til rådgivning og lægelige oplysninger , der vil støtte jeres fremtidige valg .

Tidsramme


Testresultater er typisk findes omkring en eller to uger efter prøven er truffet . AIDS. org anbefaler modtager dine resultater ansigt til ansigt med en person , der kan give omfattende information om hiv og aids . De anbefaler også at man medbringer en ven , der kan yde støtte eller fejre med dig, afhængigt af resultatet .
Der er også tests , der kan levere resultater inden for en time eller to . Men , AIDS. org bemærker, at disse test kan inkonklusive . I dette tilfælde vil du stadig nødt til at vente en uge til to uger for afgørende resultater.

Misforståelser


Et negativt resultat er ikke altid endelig. AIDS. org bemærker, at det kan tage op til seks måneder for HIV -virus til at manifestere , så medmindre du har brugt sikker seksuel praksis og undgået at dele kanyler eller andre risikofaktorer for seks måneder forud for testen , kan HIV -antistof stadig være stede . Genprøvning anbefales . Også betyder et negativt resultat ikke betyder, at du er immun over for hiv .

Potentielle

En HIV- test indeholder bestemmelser resultater for cirka 96 procent af personer inden for to til 12 uger af udsættelse for hiv , ifølge AIDS. org . Men da virus kan tage seks måneder at manifestere , skal du testes igen, hvis du har deltaget i risikabel adfærd, selv om du har fået et negativt resultat på , siger tre måneder .

Privacy

Dine resultater er helt anonym , hvis du vælger at få anonym testning . Det betyder, at dit navn aldrig er forbundet med testresultatet . Du modtager et nummer, og bruge det nummer til at modtage dine resultater . Du kan vælge fortrolige test , hvilket betyder , at dit navn kan være forbundet med dit testresultat i nogle tilfælde med en garanti for fortrolighed . AIDS. org anbefaler brug af anonyme test og omfatter en liste af faciliteter , der leverer denne service .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------