Position: sygdoms > 8 >

årsagerne til tilbagevendende urinvejsinfektioner

   Urinvejsinfektioner er ret almindelig . Men når du er diagnosticeret med en infektion , er det meget mere sandsynligt, at du vil lide af infektioner i fremtiden . Også kendt som blærebetændelse , kan tilbagevendende urinvejsinfektioner forårsage smertefulde eller brændende vandladning , vandladningstrang eller frekvens , smerter i underlivet og blod i urinen . Øjeblikkelig behandling er nødvendig i forbindelse med tilbagevendende urinvejsinfektioner .

E. Coli


E. coli er den hyppigste årsag til urinvejsinfektioner . Denne type af bakterier er også kendt som Escherichia coli , og den generelt rejser fra anus til urinrøret , hvilket en infektion . Denne bakterie kan rejse op i urinrøret og i blæren samt gennem urinlederne til nyrerne .

Mycoplasma


Mycoplasma er en anden årsag til urinvejsinfektioner . Denne mikroorganisme er ofte overføres seksuelt , og vokser og udvikler sig i urinrøret , kønsorganer eller reproduktive organer . Hvis diagnosticeret med denne type UTI , vil du og din seksuelle partner har brug for behandling for at forebygge gentagne infektioner .

Clamydia


Klamydia er en anden mikroorganisme , der kan inficere urinvejene , hvilket medfører infektion og smerte . I nogle tilfælde kan denne infektion ikke forårsage nogen symptomer overhovedet . Men i de fleste tilfælde er smertefuld vandladning og decharge fælles . Behandling kræver antibiotika for dig og din seksuelle partner til at dræbe de organismer , der forårsagede infektionen . Hvis kun én partner er behandlet , er det meget sandsynligt, at dette UTI vil blive væltet frem og tilbage .

Prævention

I nogle tilfælde kan der bruges særlige typer af prævention forårsager en UTI at udvikle igen og igen . Konkret membraner tendens til at indføre infektion i din genitale område . Dette er endnu mere sandsynligt, når de anvendes i kombination med en sæddræbende creme .

Tab af østrogen

Som du bliver ældre , stopper din krop producere så meget østrogen . Når mængden af østrogen i kroppen falder , væv af skeden og de omkringliggende områder kan blive tyndere og mere modtagelige for skade eller irritation , således mere tilbøjelige til at udvikle en infektion .

Katetre

Brug et kateter for en medicinsk grund er meget gavnlig , men det kan forårsage irritation over tid . Ligeledes kan bruge et kateter gentagne gange indføre infektion direkte ind i blæren . Når kateteret brug er strakt sig over en lang periode , sandsynligheden for gentagne infektioner er høj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------