Position: sygdoms > 8 >

computerspil & hjernens udvikling

   Forældre , der er bekymrede for deres børns omgang vaner har god grund til at være . Computerspil kan bremse udviklingen af det frontale områder i hjernen , rapporter professor Ryunta Kawashima fra Tohoku Universitet i Japan . Sammen med sine kolleger , han målte niveauet af hjernens aktivitet hos teenagere spille en Nintendo-spil og fandt , at computerspil stimulerer kun de dele af hjernen der er forbundet med visioner og bevægelse . Som det frontale områder af hjernen er involveret i at kontrollere adfærd og gøre rationelle beslutninger , forskerne spekulere at børn, der tilbringer flere timer om dagen på at spille computerspil kan have problemer med selvkontrol .

Du skal bruge:
Ice
. Medicinering.
Sling .

Beta Waves


Et tidligere undersøgelse foretaget af Akio Mori , en kranienerver specialist på Nihon University College Humanistiske og Sciences i Tokyo , gav lignende konklusioner . Mori analyseret EEG profiler på 240 deltagere i alderen seks og 29 og fundet , at regelmæssig spillere havde mindre frontallappen beta hjernebølge aktivitet , som er karakteristisk for en aktiv kognitiv tilstand , end folk, der sjældent spiller computerspil . Ifølge Mori , blev gamere » EEG profiler beslægtet med profiler af folk , der lider af svær demens .

Voldelige spil


Andre undersøgelser tyder på, at de voldelige indholdet af computerspil stimulerer ophidselse centre i hjernen , der ligger uden for de kortikale områder , der er involveret i perception og tænkning . Dr. Vincent Mathews , en professor i radiologi ved Indiana University School of Medicine i Indianapolis , og hans kolleger sammenlignede en gruppe af teenagere , der spillede et spil der involverer militær bekæmpelse til en anden gruppe , der spillede en ikke-voldelig kamp . Forskerne fandt , at den første gruppe viste mere aktivitet i amygdala , en del af hjernen er involveret i følelsesmæssig ophidselse , og mindre aktivering i frontallapperne end den anden gruppe .

neurale forbindelser


Ifølge Dr. Jay Giedd , en neurolog på National Institute of Mental Health , teen år er det tidspunkt, hvor væksten af nye hjernevæv bremser og børn gå ind i beskæring fase . I denne fase vil cellerne og forbindelser, der er anvendes, vil overleve og blomstre , og resten visne og dø . En teenager , som regelmæssigt beskæftiger sig med matematisk og logik puslespil former stærkere neurale forbindelser i den forreste dele af hjernen end en , der for det meste spiller computerspil , Dr. Giedd siger . Neurale forbindelser er tendenser af neuroner for at aktivere hinanden . De delvist er bestemmende for vores kognitive evner , og når de er dannet, de er svære at ændre .

Training spil

Annoncører af " hjerne-træning " spil lover, at i modsætning til standard computerspil , kan træningsspil hjælpe folk igen-træne hjernen . Men en undersøgelse foretaget i et samarbejde mellem britiske forskere og BBC Lab britiske hjemmeside og offentliggjort i Nature Online antyder noget andet. 11. 430 frivillige i alderen 18 og 60 praktiserede online opgaver i mindst ti minutter om dagen , tre gange om ugen , i seks uger. En gruppe af deltagere fik ræsonnement , planlægning og problemløsning opgaver , var en anden gruppe given kommerciel hjerne-uddannelsesprogrammer fokuserer på at udvikle på kort sigt hukommelse , opmærksomhed og matematik , og en tredje gruppe brugt internettet til at finde svar på obskure spørgsmål . Efter de seks uger , havde ingen af de tre grupper en betydelig fordel i scorer på test, der måler ræsonnement , hukommelse og indlæringsevne .

forskningen Usikker

Peter Snyder , en neurolog som studerer aldring på Brown University 's Alpert Medical Skole i Providence , Rhode Island , er stadig overbevist om, at hjernen uddannelse har ingen effekt på hjernens udvikling . De mennesker, der kan drage nytte af omskoling hjernen er ældre mennesker , personer med degenerative hjernesygdomme , for eksempel Alzheimers , og folk, der har lidt hjerneskader , Snyder siger . Deltagerne i undersøgelsen er offentliggjort i Nature Online var frivillige med højt udgangspunkt score næppe vil bedres i løbet af en kort tidsinterval . Hvis undersøgelsen havde målrettet grupper med en lavere gennemsnitlig start score og havde inddraget mere intens træning over en længere periode , kan uddannelsen vel have ført til målbare forbedringer , Snyder tilføjer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------