Position: sygdoms > 8 >

hvad er intraktabel venstre ben smerte ?

   Intraktabel smerte refererer til en form for smerte , der ikke reagerer godt på typiske medicinske procedurer til at lindre den . Når intraktabel smerter optræder i benene , kan det tyde på en større medicinsk problem . Der er to primære behandlinger , der er udviklet til at forsøge at lindre vanskelige smerter i benene

Iskias


Iskias opstår , når iskiasnerven bliver betændt . Smerter forårsaget af denne betændelse passerer gennem balderne og flytter ind i dybe væv i låret . Dette kan være en kilde til intraktabel smerter i venstre ben . Iskias behandles normalt med hvile for at tillade den betændte nerve at falde til ro . Hvis dette ikke virker , så kan mere intensiv behandling være nødvendig .

spinal stenose


Spinal stenose er en tilstand , der får rygmarvskanalen at indsnævres, lægge pres på nerverne . Dette kan medføre uløselige venstre ben smerter . Spinal stenose er forårsaget af en række andre betingelser , blandt dem Paget 's sygdom og fluoridosis , forårsaget af for meget fluor i kroppen . Spinal stenose kan behandles med hvile , anti-inflammatorisk medicin , smertestillende midler , epidurals , en back klampe og i sidste ende mindre motion .

multipel sklerose


Multipel sklerose ( MS ) kan forårsage intraktabel smerter i venstre ben af forårsager muskel spild på grund af manglende brug . Også en af symptomerne på MS er en konstant , brændende uløselige smerter, der oftest forekommer i benene . MS kan også forårsage smertefulde muskelspasmer i benene . Den uløselige smerter i benene er normalt neurologiske ( at gøre med hjernen , rygsøjlen og nerver ) og er undertiden behandles med brug af antidepressiva . Lægemidler som carbamazepin ofte anvendes til behandling af spasmer så godt.

Idiopatisk Forbigående Osteoporose

Idiopatisk forbigående osteoporose er en form for ben og hofte smerter normalt ses hos unge til midaldrende patienter , som er aktive . Den er præget af en genstridig smerter i venstre og /eller højre ben , der forværres , når forsynet vægt eller roterende hofteleddet . Idiopatisk forbigående osteoporose behandles normalt med smertestillende og fysioterapi .

Vanskelige Pain som et symptom

Vanskelige venstre ben smerter kan også være et symptom på en række andre betingelser , såsom maligne knogle kræft , degenerative skoliose og osteomalaci . Når dette er tilfældet , bør smerten falde, da den lidelse, der medfører det er behandlet .

rygmarv Stimulation

Hvis andre behandlinger for umedgørlig venstre ben smerte har slået fejl, kan lægen prøve at rygmarven stimulation . I denne behandling en elektrode er knyttet til den nedre del af ryggen . Elektrisk stimulation sendt via denne elektrode blokerer nerverne derfra sende smerte signaler op til hjernen . Dette kan hjælpe med at lindre vanskelige smerter .

intraspinal Morfin System

intraspinal morfin er et relativt nyligt udviklede behandling bruges til at lindre vanskelige smerter i benene , der kan bruges, hvis rygmarven stimulation har ikke haft den ønskede effekt . Morfin injiceres i opiat -receptorer i den nederste ryggen , igen at blokere smerte signaler, der sendes fra benet til hjernen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------