Position: sygdoms > 8 >

hvordan hjertet arbejder med andre organer for at holde kroppen sund ?

  

Formål med Heart


Ikke ulig en tog -eller busstation , hjertet er depotet , eller centralt knudepunkt for transport af blod til fjerntliggende områder af kroppen . Alle større komponenter af fitness , sundhed , og livet selv er afhængige af handling og aktivitet i hjertet . Hvert organ i kroppen er ensbetydende med en lille by afventer ilt og næringsstoffer for at overleve . Mange butikker og virksomheder i USA er stærkt afhængige af transport af deres produkter ved store traktor trailere til at nå dem i en rettidig og effektiv måde . Uden levering , vil mange af disse virksomheder går under eller i sidste ende lukning . På samme måde er det , hvordan kroppens organer afhænger af hjertet til at opfylde sit formål .

Fysiologi of the Heart


På trods af den enorme sit ansvar , hjertet er en ret lille orgel , typisk omkring på størrelse med en knytnæve . Hjertet består af fire kamre med de to øverste kamre, atrier , som er ansvarlig for at modtage blod ind i hjertet , de to nederste kamre , hjertekamrene , er ansvarlige for at pumpe blod ud af hjertet til resten af kroppen . Kort , deoxygenated blod ind i hjertet gennem højre atrium . Det er derefter frigives i nederste højre hjertekammer . Derfra er blod pumpes ud af hjertet-i form af pulmonal arterierne-til lungerne hvor det bliver iltet i den såkaldte lunge cirkulation . Dernæst er det tilbage til hjertet via lungerne vener og træder ind i venstre forkammer . Fra venstre atrium , er blod frigivet til den mest muskuløse del af hjertet , den venstre hjertekammer . Hjertet kontrakter , pumpe blod fra venstre hjertekammer , gennem aorta , og derefter til resten af kroppen .

Funktionalitet


organer er dannelsen af forskellige former for væv . Væv består af grupper af celler . Det er på det cellulære niveau, hvor udnyttelsen af ilt og næringsstoffer viser sig, . Arterier bryde ned i mindre arterioler . Arterioler efterfølgende bliver mindre kapillærer . Det er på dette tidspunkt , at gas og næringsstoffer udveksling opstår. Ilt og nødvendige næringsstoffer leveres til organer og arbejde muskelvæv . Metaboliske affald og kuldioxid derefter overgår til venøse system til enten udvises fra kroppen , som i affald og giftstoffer , eller skal genanvendes til videre brug af kroppen , som i deoxygenated blod . Alt dette er baseret på et hjerte , der arbejder op til sin fulde kapacitet .

Sammenfattende

Alle orgel , væv og celler i kroppen er stærkt afhængig af blodgennemstrømningen der produceres af et hjerte arbejder på sin kapacitet . En under-producerende hjerte betyder en reduktion i transporten af ilt og næringsstoffer til kroppens organer , og en reduktion i transporten af affald , giftstoffer og kuldioxid ud af kroppen . Dette vil uundgåeligt føre til nekrose , eller vævsdød , forværrer risikoen for organsvigt . Motion , sunde spisevaner og konsekvent besøg hos en praktiserende læge er bevist måder at sikre hjertet gør hvad det er meningen at gøre det , at de andre organer i kroppen kan gengælde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------